2777
2789
عنوان

مامان های بچه های ۲ ساله کمک

189 بازدید | 18 پست

سلام پسر من یک ماه دیگه میشه دوسالش یه مدته همش لج میکنه پرخاشگر شده میگه باید هر کاری دلن میخواد انجام بدم شما هم چیزی نگید خیلی ریختم بهم.شما تجربه ایی دارید؟ 

طبیعیه مال سنش هست.سعی کن وقتی لجبازی می‌کنه بری یه جا دیگه و رفتار بدش رو ندید بگیری

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه مال سنش هست.سعی کن وقتی لجبازی می‌کنه بری یه جا دیگه و رفتار بدش رو ندید بگیری

نیم ساعت خودش میندازه رو زمین لگد میزنه و گریه میکنه اعصابم میریزه بهم ولی بازم سکوت میکنم 

نیم ساعت خودش میندازه رو زمین لگد میزنه و گریه میکنه اعصابم میریزه بهم ولی بازم سکوت میکنم 

خوب می‌کنی وقتی ببینه با لجبازی و داد و گریه به خواسته نمی‌رسه کم کم این کارا از سرش میوفته

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من تا جایی که بتونم خودمو کنترل میکنم و بی محلی میکنم ولی اگ کار بدی کنه که واقعا نیاز به تنبیه هستش میگم برو ت  اتاقت در رو ببند

خوب می‌کنی وقتی ببینه با لجبازی و داد و گریه به خواسته نمی‌رسه کم کم این کارا از سرش میوفته

شاید باور نکنید دیشب تو خواب چشماش بسته بود ولی از ساعت ۳ تا صبح لگد میزد مدام تا صبح

من تا جایی که بتونم خودمو کنترل میکنم و بی محلی میکنم ولی اگ کار بدی کنه که واقعا نیاز به تنبیه هستش ...

اره بهترین راه هست بزرگتر بشه منم همین کار میکنم. الان ۲۰ روزه روحیم ریخته بهم 

شاید باور نکنید دیشب تو خواب چشماش بسته بود ولی از ساعت ۳ تا صبح لگد میزد مدام تا صبح

ببین به این بچه ها میگن بچه های سخت فقط مدارا باید بکنی و ندید بگیری چون اگه مقابله کنی همینجوری لجباز بزرگ میشه

ببین به این بچه ها میگن بچه های سخت فقط مدارا باید بکنی و ندید بگیری چون اگه مقابله کنی همینجوری لجب ...

میترسم از آیندش. هر کی اذیتش کنه میاد منو میزنه. از چیزی لجش بگیره سریع میاد سر من خالی میکنه. اینقدر گریه میکنه که حالت خفگی داره جوری لج میکنه که من گریم میگیره

میترسم از آیندش. هر کی اذیتش کنه میاد منو میزنه. از چیزی لجش بگیره سریع میاد سر من خالی میکنه. اینقد ...

باید تو بغل ارومش کنی.متاسفانه الان بچه ها تو دوران قرنطینه چون با بچه های دیگه بازی نمیکنن خیلی لطمه میبینن.ایشالا کرونا زودی بره بتونی ببریش مهد .بچه ها فقط با بودن تو جمع هم سن و سال هاشون میتونن مهارت های اجتماعی رو یاد بگیرن.الان پسرت کوچیکه ولی دیگه از چهار پنج سال باید حل بشه این موضوع