من صبح خامه شکلاتی دادمش همینجوریش حالت عادی مقاومت خواب داره امروز ک دیگ هیچی دیوووونمون کرد
شماها اثر نداره روش؟
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بردر زاده من که خیلی دوس داره حسابی هم میخوره هر چی هم قایم میکنیم از یه جا پیدا میکنه وروجک
چند وقتشه
چند کیلو هست حدود میدونی
شیطونه
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
من گاهی بسکوییت میخوره ازاین بیسکوتارت ها درحد دو دونه...آنچنان اثری نداره..ولی من در کل دخترم یکجا ...
شما چند وقتشه
اصلا کاکایو نمیدین؟
شیطون که خیلی ولی کلا ربطی به کاکائو خوردنش نداره کلا شیطونه ولی خب میخوره اکتیو تر میشه حدود ۱۱ کیلو یا ۱۲ بخدا دقیق نمیدونم ۱ ماه دیگه هم ۲ ساله میشه
چرا کاکائو میخوره دیگه هم خوابش بهم میریزه هم کنترلش سخت میشه
اره منم همینجوره
شما چند وقتشه
اونوقت تعجبم یکی میگفت هرروز صبح شیر کاکایو میده بچش از صبح یا خدا از صبح شروع میکنه😆😆😆😆
اره منم همینجوره شما چند وقتشه اونوقت تعجبم یکی میگفت هرروز صبح شیر کاکایو میده بچش از صبح یا خدا ...
پسر من که الان ۵سالشه ولی هیچوقت حریفش نشدم کاکائو نخوره،الان سرماخورده با بابتش رفته بیرون یه ورق کاکائو بزرگ خریده نذاشتم بخوره گفتم بزار گلوت خوب بشه بعد بخور منتظره خوب بشه بعد بخورش😁