2777
2789
عنوان

مادر بد

251 بازدید | 9 پست

سلام، مادر من خیلی با حرفاش آزارم میده، من خیلی آدم زود رنجی ام از بچگی همینطورم، ولی واقعا گاهی اوقات مامانم با حرفاش ازارم میده، مثلا بهم حرف بدی میزنه یا مسخرم میکنه، جلوی بقیه هم تخریبم میکنه، هیچوقت ندیدم ازم تعریف کنه، وقتی بقیه رو میبینم که مامانشون انقد ازشون تعریف میکنن حقیقتا منم دلم میخواد😔 اصلا تعریف نکنه ولی زخم زبون بهم نزنه، نمیدونم شاید چیزی تو دلش نیست ولی خیلی به زبون میاره، مثلا چند روز پیش بهم تیکه انداخت که خوشگل نیستم، از نظر خودم خیلی بد نیستم ولی خب خیلی ناراحت شدم که مامانم همچین حرفیو بهم زد، یا اینکه وقتی از علاقم گفتم مسخرم‌کرد، همین الانم داره هرچی که به بقیه میگه بعدش میگه بدت نیومد؟؟؟ گریه کن سریع باش 

تیکه میندازه 

واقعا دلم‌میشکنه، نمیدونم باید چیکار کنم، مامانم که درست بشو نیست حداقل اگه کسی میدونه بگین چیکار کنم که انتظار نداشته باشم، ولی حس میکنم این یه چیز منطقیه که از مامانت انتظار داشته باشی که ناراحتت نکنه با این رفتار ها، ببخشید فک کنم خیلی حرف زدم

منم مامانم کلا اینطوری بود میفهممت کلا زبونش تلخه بعد از عروسیم خوب شده😐😂😂 اما درکل مهربونن مادرا یه سری بلد نیستن چطوری باید رفتار کنن

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
منم مامانم کلا اینطوری بود میفهممت کلا زبونش تلخه بعد از عروسیم خوب شده😐😂😂 اما درکل مهربونن مادرا ...

امید وارم 😅 اخه میدونی خودم اذیت میشم، باید یه کاری کنم که نشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور دلش مياد بگه خوشكل نيستى

من يه دختر دارم زيباترينه واسم يعنى از سلام صبح بخير تا لحظه خواب اينقدر قربون صدقش ميرم و تعريف زيباييش ميكنم كه مادرشوهرم ميگه احسنت دخترت زيباست اما با تعريفاى تو زيباتر هم ميشه😍من لذت ميبرم از ديدن روى ماه دخترم💐خداياشكرت🤲🏻

يكى هم مثل مادر خودم جلوم باهام خوبه و پشت سرم هزارتا حرف ميزنه🖤اينقدر ازشون دلگيرم ديگه نميخوام حتى بهشون فكر كنم

چطور دلش مياد بگه خوشكل نيستى من يه دختر دارم زيباترينه واسم يعنى از سلام صبح بخير تا لحظه خواب اين ...

همیشه باهاش همینجوری باشین، انقد قوی بارش بیارین که هرکی هرچی گفت دلش نگیره مثل من 

خیلی خوبه که مادر خوبی هستید، همیشه همینجوری باشین مطمئن باشین خوشحالترینه

منم نمیدونم چرا همچین حرفی میزنه چون من که قیافمو خودم انتخاب نکردم

امید وارم 😅 اخه میدونی خودم اذیت میشم، باید یه کاری کنم که نشم 

من اینجور وقتا اونجارو ترک میکردم یا هندزفری میذاشتم چون در حد سکته عصبیم میکرد با حرفاش اصلا نمیدونم چطوری اما دقیقا یه چیزی میگفت که از صفر تا صد اعصابمو بهم میریخت منم دیدم نمیشه هی دعوا دیگه هندزفری میذاشتم تا فازش بپره البته من جلو جمع ازم بد نمیگفت فقط تو خونه 

من اینجور وقتا اونجارو ترک میکردم یا هندزفری میذاشتم چون در حد سکته عصبیم میکرد با حرفاش اصلا نمیدون ...

راه حل خوبیه، جالب اینجاست که مشکل دریچه میترال دارم دکتر گفت نباید زیاد حرص بخوری ولی فعلا این دوره از زندگیم فقط داره با حرص خوردن میگذره... دیگه خسته شدم راستش

همیشه باهاش همینجوری باشین، انقد قوی بارش بیارین که هرکی هرچی گفت دلش نگیره مثل من  خیلی خوبه ...

عزيزم خيلى دلم گرفت واست الهى بحق اين ماه عزيز يه بخت خوب نصيبت بشه خوشبخت بشى ديگه حتى ياد اين روزا و اين حرفا نيوفتى💐🤲🏻

راه حل خوبیه، جالب اینجاست که مشکل دریچه میترال دارم دکتر گفت نباید زیاد حرص بخوری ولی فعلا این دوره ...

میفهممت عزیزم دیگه اخلاق مادرت عوض نمیشه مجبوری خودت کنار بیایی من که این کارو میکردم میدید گوش نمیدم کوتاه میومد،

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز