2777
2789
عنوان

راهنمای آبریزش بینی

72 بازدید | 6 پست

سلام

ده روزی میشه فقط عطسه و آبریزش بینی دارم.

سه چهار روز اول قرص سرماخوردگی و سیتریزین خوردم یه کم بهتر شد. دیگه نمیخورم ولی همچنان مثل روز اول آبریزش دارم و عطسه .هیچ للائم دیگه ای هم ندارم. بخاطر کرونا میترسم برم دکتر 

شما تجربه ای دارید ؟ بخاطر چی میتونه باشه ؟راه حلش چیه کلافه شدم واقعا 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

این خودش علامت کرونا است

شوهر من با آبریزش بینی کروناش شروع شد بعد هممون گرفتیم

دکتر برو و قرنطینه باش

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خودش علامت کرونا است شوهر من با آبریزش بینی کروناش شروع شد بعد هممون گرفتیم دکتر برو و قرنطینه ...

ده روز میشه اینطوریم .هیچ علایم دیگه هم ندارم.

آخه من یه ماهی میشه جایی نرفتم... نمیدونم والا

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
الرژی فصلی باید باشه  متاسفانه منم الان دو هفته س این شکلیم دقیقا ‌

دارویی استفاده نمیکنی... خیلی زیاده واسه من تمام طول اینجوریم خسته شدم

دارویی استفاده نمیکنی... خیلی زیاده واسه من تمام طول اینجوریم خسته شدم

من حدودا دو سه ساعت این شکلیم بعد خوب میشم 

عزیزم من سیتریزین میخورم 

و اینکه اویشن و پونه هم دم میکنم میخورم 

اب نمک غرغره میکنم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه