2777
2789

آره

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت داری یا اطرافیانت داشتن؟

آره تقریبا نصف فامیلامون گرفتن راضی ان

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

میدونم الان خیلی دیر هست نمیدونم کسی میبینه یانه ولی من الان گوشی poco x3 pro رو دارم اول که خریدم خیلی سریع شارژ میشد ۳۰ دقیقه ای ولی بعدش شد ۴۵ دقیقه الانم یکساعت و ۵ دقیقه شده و وقتی دستم میگیرم هنوز یک دقیقه نشده سریع بشدت دماش میره بالا و دیر میاد پایین و از دیروز هست دیر شارژ میکنه همه این اتفاقا از پریشب شروع شد خیلی حساسم روی گوشی نمیدونم چیکار کنم هرکاری میکنم نمیشه چجوری به حالت قبل برگردونم باطریشم سالمه هرکی میدونه بگه