2777
2789
عنوان

بیاااین دوستم بد بختم کرده😂

192 بازدید | 11 پست

دوستم پسر عموش خاستگارشه پسر خوبی هم هست شرایط ازدواجو هم داره ولی دوستم دلش باهاش صاف نمیشه من تجربه زیادی ندارم بهش میگم فکر کن زود تصمیم نگیر میگه هرچیم فکر کنم نظرم منفیه😂 ولی خانوادش مثبته نظرشون مشکل اینه فامیلن نمیدونه چی باید بهونه بیاره همچی داره پسره دوستمم 19 سالشه یه بهونه بلدین بهم بگین 😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7122397/ختم-۱۴روزه-ی-دعای-معراج۱۰نفردیگه-مونده?postId=204853284

ختم ۱۴روزه ی دعای معراج😍❤

بااجازه استارتر❤

🌸❤راه ظهورت را بستم...قبول اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حُر تو باشم❤🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به ازدواج باهات فکر نمیکنم اخه ازاولش فکر میکردم داداشمی الان چجوری باهات برم زیر ی سقف

𝑌𝑜𝑢 𝐴𝑟𝑒 𝑇𝒉𝑒 𝑀𝑎𝑖𝑛 𝐶𝒉𝑎𝑟𝑎𝑐𝑡𝑒𝑟𝑂𝑓 𝑀𝑦 𝐿𝑖𝑓𝑒'𝑠 𝑆𝑐𝑒𝑛𝑒 ..💕

قصد ازدواج ندارم

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم