2777
2789
عنوان

با این اوضاع شدنیه ؟😯😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 21 پست

من با شیرینی پزی حالمو خوب میکنم ورزش میکنم تو خونه سرمم با رژیم گرم کردم بعضی وقتام با شوهرم میریم پیاده روی یا دور دور تو ماشین

خیلی دیگه داغون شم پامیشم میرم خونه خواهرم چندروزی میمونم

گوشیو کتابو تی وی هم هست تازگیام شروع کردم زبان کار میکنم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

ببین از تو یوتیوب ویدیو ورزشی دانلود کن یه آهنگ خفن توپ بزار هر روز ورزش کن 

یه چیزی آنلاین یاد بگیر مثلا روبان دوزی درست کردن جعبه های قشنگ و .... 

منو دوستام هر روز تصویری زنگ می‌زنیم باهم ورزش میکنیم 

آهنگ شاد گوش کن کارای خونه رو انجام بده 

فیلم های خنده دار ببین 

تو خونه هر کی هست باهاش بازی کن پابجی مارپله اسم فامیل 

کلی کار میشه کرد 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایاهنوز کسی هست ک اینقد حالش خوب باشه ک بخواد به خوب موندش فک کنه

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
روزی چن ساعت میرقصی

هفته ای سه روز ورزش میکنم یه ساعت یه ساعت و نیم،ورزش رقص حلقه هر کودوم و هوس کنم انجام میدم

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊