2777
2789
عنوان

خیلی دلم پره😔😔😔بیاین لطفا

223 بازدید | 16 پست

سلام خانوما خوبین.من شهر غریبم هیچ کس از طایفه من پیشم نیست.ی پسر یکساله خیلی شیطون دارم ک دائما باید دنبالش بدوام...الان ۴روزه ک کرونا گرفتم از همسرم انتظار دارم ک ب فکرم باشه ازم پرستاری کنه واسم اب میوه اینا بخره اما اصلا ب روی خودش نمیاره😔خیلی دلم گرفته واقعا حس میگنم بیهوده دارم زندگیمو تلف میکنم انگار واسش مهم نیستم.هیچ خرجی واسه من نمیکنه.ماه پیش خودش کرونا گرفته بود تو خونه بود من همش حواسم بهش بود تازه ی وقتاییم غر میزد میگفتم عوض تشکر کردنته؟با بچه کوچیک همش عین پروانه دورتم.میگفت بابت چی باید تشکر کنم؟؟من دوماه پیش ناخواسته باردارشدم و سقط کردم و تا ۴۰روز خونریزی داشتم یعنی وقتی داشتم از همسرم مراقبت میکردم همچنان خونریزی داشتم با اینک دکتر بهم گفته بود استراحت مطلق اما یک دقیقه نمینشسنم.بچمو ساکت میکردم ک شوهرم بخوابه.قرصاشو سروقت بهش میوادم واسش اب میوه اینا میخریدم دمنوش بهش میدادم

عزیزم😥

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

همشون همینن

مث شوهرمن همیشه طلبکار

یه بار مریض شد حالش خیلی بد بود کرونا نبود ولی تب شدیدی داشت تا صب بالاسرش بودم فرداشم تا شب هر کاری میتونستم واسش کردم سوپ ابمیوه معجون داروهاش

ولی میگف چیکار کردی واسه من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا بعضیا اینجوری هستن.

خدا صبرت بده عزیزم

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.

عزیزدلم🥺💔

سخته واقعا ...

ولی بدون خدا داره همه چیو میبینه ، شاید آدما نتیجه کاراشونو این دنیا نبینن ولی قطعا اون دنیا حسابرسی خواهد شد ...

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
همشون همینن مث شوهرمن همیشه طلبکار یه بار مریض شد حالش خیلی بد بود کرونا نبود ولی تب شدیدی داشت تا ...

واقعا همشون همینن انگار پرستاری بلد نیستن.

خیلیا رو دیدم خانمشونو دوست دارن اما وقتی خانمشون بیماره انگار اصلا نمیدونن چیکار کنن

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.

اما الان خودم کرونا گرفتم انگار ن انگار.فقط همون روز اول هویج گرفت گفت بیا خودت ابشو بگیر....بعدم گفت نوبت بگیر برو دکتر حتی خودش منو نبرد دکتر بایاش برد.خودش رفته بود سرکار🙄بعدم داداشش رفت داروهامو گرفت...با اینک وقتی سقط کرده بودم بهش گفتم نیاز دارم وقتی مریضم بهم برسه.حتی اون موقع هم با اینک من ۴۰روز شدید خونریزی داشتم اما انگار ن انگاز تا اینک خودم با گریه بهش گفتم حداقل ی ذره جیگر واسه من بخر .میگفت اخه من نمیدونم باید چیکار کنم.گفتم اینترنتم نیست؟کسیم نیست ازش بپرسی؟عقلم نداری خودت ببینی وقتی یکی خونریزی داره باید چیکار کنی؟حتی ی روز خیییلی درد داشتم پسرمم اون موقع داشت دندون اسیاب درمیاورد خیلی اذیتم میکرد تومد حالمو دید ولی با دوستاش دفت بیرون🙄🙄🙄تا ساعت۱/۵شب هم نیومد.با اینک میدونست تنهام

وقتی مامانش کرونا گرفته بود باباش عین پروانه دورش بود.تند تند واسش اب هویج میگرفت،میوه های مختلف میگرفت.جیگر و مرغ میگرفت کباب میکرد واسش .دوروز مرخصی گرفت حتی خودشم بدن درد داشت اما ب روی خودش نیاورد و همش عین مروانه دور مادرشوهرم بود.اما شوهرم بی تفاااوت.دیگ امروز خودم رفتم با پس اندازی ک داشتم واسه خودم ی اب میوه و دوتا انبه خربدم...خیلی دلم پره

من ی ذره واسه این مرد اهمیت ندارم😭😭😭😭😭

شنبه هم نوبت دارع بره موهاشو بکاره

واقعا همشون همینن انگار پرستاری بلد نیستن. خیلیا رو دیدم خانمشونو دوست دارن اما وقتی خانمشون بیماره ...

مگه میشه تدونن؟؟؟خودشونو میزنن ب اون راه.الان دیگ‌همه میدونن واسه کرونا باید استراحت کرد.اب میوه و دمنوش خورد.میوه و تقویتی خورد

عزیزدلم🥺💔 سخته واقعا ... ولی بدون خدا داره همه چیو میبینه ، شاید آدما نتیجه کاراشونو این دنیا نب ...

این دنیامون داره الکی تباه میشه دیگ...من مگ چندبار نیاز ب حمایت شدهرم دارم؟ی بار سقط کردم شدیدا نیاز داشتم بهش با اینک میدونست چقد تنهام ی بچه شیطونم دارم

اما الان خودم کرونا گرفتم انگار ن انگار.فقط همون روز اول هویج گرفت گفت بیا خودت ابشو بگیر....بعدم گف ...

اره راس میگی مهم نیستیم واسشون 

وگرنه کیه ک ندونه.

ان شاءالله خدا ب دلت صبر بده بتونی تحمل کنی.

ببین عزیزم الان خیلی ناراحتی حق داری فقط اینو بگم مردا واقعا بلد نیستن. بعدم بیشتر میرن بیرون که ف ...

گناه ما زنها چیه؟؟ما ادم نیستیم؟؟؟واقعا قلبم شکسته ازش😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره راس میگی مهم نیستیم واسشون  وگرنه کیه ک ندونه. ان شاءالله خدا ب دلت صبر بده بتونی تحمل کن ...

بخدا خیلی دلم پره.حس میکنم عمرمو دارم تباا میکنم.جای اشتباهی تو زندگیم وایسادم.چرا ی ذره مهم نیستم؟؟؟😭😭😭😭😭منک اینقد تنهام چدا خدا منو نمیکشه راحت شم.بقیه هم از دست من راحت شن😭😭

بخدا خیلی دلم پره.حس میکنم عمرمو دارم تباا میکنم.جای اشتباهی تو زندگیم وایسادم.چرا ی ذره مهم نیستم؟؟ ...

داداش من کرونا گرفت خفیف  زود خوب شد. بعدش زنش گرفت یه روز بدن داشت .اونیکی زنداداشم دارو داشت داده بود بهش نخورده بود .شبش یه قشرقی راه انداخته بود تو ساختمون با مامانم اینا یه جا ان.مامانم میگه ترسیدم فک کردم چیزیش شده .فقط چون داداشم دیر برده بود دکتر.

ب نظرم روش خوبیه .من ک خودم نمیتونم