2777
2789
عنوان

وام میخوام 🙃

199 بازدید | 25 پست

سلام . خانوما اگه کسی تو این حوزه اطلاعات داره بگه . من به یه وامی بین ۱۵ تا ۳۰ تومن احتیاج دارم و ضروریه .

بانکی رو سراغ دارین که همچین مبلغی وام بده ؟ 

شرایطش هرچی باشه یه جوری اوکی میکنیم با همسرم . فقط واقعا بدن . 

* پی نوشت : از این حرفای تکراری که : ای آقا دلت خوشه و وضع مملکت خرابه و لعنت به بانکا و ... نگین تو رو خدا😂😂 همه رو از حفظم . ولی واقعا احتیاج داریم . گفتم شاید کسی اینجا بتونه راهنماییم کنه کارم راه بیوفته 

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

والا مام نیاز داریم😑

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ای آقا دلت خوشه و وضع مملکت خرابه و لعنت به بانکا و ..

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وام میدن اتفاقا برو توبانک ملی شهرتون بپرس مثلا ۵۰ وام میدن ۱۰ تومنش بانک میبره وقتی اخرین قسط پرداخت کردی بهت پس میده یعنی ۴۰ تومنش اول میده

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

من گرفتم میری بانک ملت ی حساب باز میکنی ی کارت جدید با ضامن معتبر تا ۵۰ تومنم وام میدن فکر کنم 

خب به چه عنوانی میدن ؟ یعنی اسم وامش چیه ؟ مثلا وام خدمات و ....

عزیزم اگه طلا داری یا اگه نداری از کسی قرض کن من مثلان طلاهای مامانم بردم ۱۰۰ گرم ۲۰ میلیون میدن فوری هست اگه بری با رییس و اینا صحبت کنی نیم ساعته هست سر سال ۲۴ میلیون باید پس بدی اسم بانکش بانک کارگشایی برا بانک ملی هست صد سال قدمت داره و همه شهرها شعبه داره تهران سه تا شعبه کرج یک شعبه قم شعبه داره 

وام میدن اتفاقا برو توبانک ملی شهرتون بپرس مثلا ۵۰ وام میدن ۱۰ تومنش بانک میبره وقتی اخرین قسط پرداخ ...

اسم وامش چیه عزیزم

وام میدن اتفاقا برو توبانک ملی شهرتون بپرس مثلا ۵۰ وام میدن ۱۰ تومنش بانک میبره وقتی اخرین قسط پرداخ ...

چند درصد میده ؟

چند ساله ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه