2777
2789
بعد ۴۲روز مجاز هستند بزنن ولی خارج از نوبت نمیزنن واکسیناسیون عمومی سنشون برسه

شهر ما میزنن کلا از بهداشت پیام فرستادن که اگه ۴۲یانمیدونم۴۵روز از زایمانتون گذشته برید فلان مرکزواکسن بزنید چنتا از اقوام زدن به سنشونم کاری نداشتن..

بعد ۴۲روز مجاز هستند بزنن ولی خارج از نوبت نمیزنن واکسیناسیون عمومی سنشون برسه

من بچم یک سالشه یعنی نمیتونم بزنم؟ 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باردارا شنیدم، ولی شیر ده ها چی 

شیرده هارو میزنن از بهداشت زنگ بزن بپرس چون اون هفته گفت هم باردارا هم شیرده ها واکسن بزنن . نمیدونم با نوبت میزنن طبق سن یا نه .حتما از بهداشت بپرس . امروز از دکترم میپرسم اگه میدونست اینجا بهت میگم چطوری میزنن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

صبح امروز بهداشت بمن گفت مشهد داریم ۲۸هفته به بعد رو میزنیم ۱۲هفته تا ۲۴هفته رو گذاشتیم کنار

اگر آمار کسایی که میخوان بزنن کم باشه به شما هم میگیم زودتر بیاید.

اونچیزی که من دیدم شیرده ها خارج از نوبت نبودن!

حتی بهشون زنگ هم نزدن.

کسایی که یک ماه بوده زایمان کرده بودن به اشتباه براشون پیام اومده باردار بیا واکسن بزن.

شما زنگ بزن به بهداشتی که زیر نظرش بودی بپرس

مسئولش اونا هستند

سلام گلی پرسیدی اگه تونستی منم ریپ کن بگو گفت بزنی یا نه..

سلام پرسیدم گفت حتما سینوفارم فقط بزنین و بهم‌گفت ۳۰ هفته به بالا بزن الان نزن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
مرسی عزیز لطف کردی..♥️

خواهش میکنم عزیزم

صبح امروز بهداشت بمن گفت مشهد داریم ۲۸هفته به بعد رو میزنیم ۱۲هفته تا ۲۴هفته رو گذاشتیم کنار اگر آم ...

منم مشهد هستم بهداشت هم لعل 8 هست شماره ندارم، هر بهداشتی باهم فرق داره؟ 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓