2777
2789

تروخدا اگه تجربه ای دارین بگین،بچم خیلی لاغره😔😔😔

دکتر هم بردم شربت داده تاثیری نداشته...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چند ساله است؟؟من دخترم تازه ۴ سالش تمام شده تو این مدت تک تک موهای سرم سفید شد ناراحتی اعصاب گر ...

بچه شما چن کیلوه؟کلا اشتها نداره یا میخوره و چاق نمیشه؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
بچه شما چن کیلوه؟کلا اشتها نداره یا میخوره و چاق نمیشه؟

۱۵ کیلو کلا بد غذاست اگه غذا بخوره چاق میشه ولی نمیخوره مگه انقد باهاش بازی کنم و حواسشو پرت کنم چند لقمه غذا بخوره دیگه بعضی وقتا میشمورم ببینم امروز چند لقمه غذا خورده 

خدایا شکرت
۱۵ کیلو کلا بد غذاست اگه غذا بخوره چاق میشه ولی نمیخوره مگه انقد باهاش بازی کنم و حواسشو پرت کنم چند ...

وزنشم زیاد کم نیست بنطرم متوسطه .اینقد خودخوری نکن.بعدا پشیمون میشی.خودش بزرگتر بشه بهتر میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چند ماهشه؟ نوزادی رفلاکس داشته؟ چند کیلو هست

۳۸ماهش هس ۱۲کیلو نیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
وزنشم زیاد کم نیست بنطرم متوسطه .اینقد خودخوری نکن.بعدا پشیمون میشی.خودش بزرگتر بشه بهتر میشه

بخدا به زور به ۱۵ رسوندمش از روی نمودارش کلا ۳ یا۴ کیلو کمتره هرسال که بهداشت میبردمش این‌نموداره سرش به پایین میومد دیگه امسال که نبردمش.خدا کنه بزرگ بشه خوب بشه 

خدایا شکرت
سلام چند ساله است؟؟من دخترم تازه ۴ سالش تمام شده تو این مدت تک تک موهای سرم سفید شد ناراحتی اعصاب گر ...

سلام سه سال و ۲ماهش هس،۱۲کیلو و خرده ای هس،دختر شما چن کیلوعه؟؟منم خیلی غصه میخورم💔

بخدا به زور به ۱۵ رسوندمش از روی نمودارش کلا ۳ یا۴ کیلو کمتره هرسال که بهداشت میبردمش این‌نموداره سر ...

دقبقا چهار سالشه؟

سن  قد  وزن

۳سال و ۲ماه

۱۲و خرده تقریبا ۵۰۰

فکنم۹۴

پسرمن ۲۰ ماهشه لاغر نمیخوره هرروزحرص میخورم موهام سفید شده مشکل اعصاب پیداکردم

منم همینطور😓