2777
2789

بچه ها من پنج هفته باردار بودم که رفتم سونو نوشت یه ساک کوچیک داخل رحمه و یه ناحیه کوچیک هم داخل لوله س که نگفتن چیه بعدش که پریود شدم ساک رفت ولی اون چیز هنوز داخل لوله س پیش بهترین دکترا رفتم میگن اون چیز مهمی نیس خانم ولش کن ولی اون ناحیه هراز گاهی دردشو حس میکنم عفونته التهابه چیه؟ولی از وقتی پریودشدم یعنی سقط کردم حالت تهوع یه ماهه ولم نمیکنه روده معدم قاطی کرده بی اشتهام ضعف و بی حوصلگی پشتم کمرم درد میکنه کسی سابقه سقط و این حالتارو داشته؟

منم موقع سقط همین حالتها رو داشتم

وقتی دکتر گفته چیزی نیست پس نیست 

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسال پیشم سابقه خارج رحمی داشتم لوله راستمو برداشتن. الان اکوی قلب هم رفتم همه چی سالمه دکتره گفت قلب کلیه کبد همه چیت سالمه دکتر روده معده رفتم معاینه کرد گفت احتمالا تحریک شده احتمالا روده معده ت یه سری قرص داد ولی من از وقتی گفتن لوله چپت اون چیز هست همش سمت چپم نفخ دارم همش حس میکنم سمت چپم درگیره ناراحته حتی پشتم سمت چپ درد میکنه مث کمردرد. میگن از اعصابه ولی این حالت تهوع صبحگاهی و اصن ضعف و بیحالی زندگی رو زهرمارم کرده همش دلم میخاد پیش مامانم اینا باشم همش میگم نکنه بیماری چیزی گرفتم، من خیلی پر انرژی بودم دقیقا از وقتی پریود شدم و سقط شدم اینجوری شدم یه ماهه تموم نمیشع مگه یه سقط پنج هفته سه چهار میلی ادمو به این روز میندازه

منم موقع سقط همین حالتها رو داشتم وقتی دکتر گفته چیزی نیست پس نیست 

چه جوری بودی ؟ پس چرا حالم مث قبلش نمیشه من ادم پرانرژی بودم همش حس میکنم دارم میمیرم یه ماه شد پس چرا تموم نمیشه 

چه جوری بودی ؟ پس چرا حالم مث قبلش نمیشه من ادم پرانرژی بودم همش حس میکنم دارم میمیرم یه ماه شد پس چ ...

من چون خیلی از سقط ناراحت بودم، بالا میاوردم، حالت تهوع هم زیاد داشتم، بی حالی هم داشتم

منم خیلی خیلی آدم شاد و پرانرژی بودم ولی ...

به هر حال اگه خیلی حالتهات برات غیرقابل تحمله سونوگرافی برو که چیزی نمونده باشه چون باعث عفونت میشه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من چون خیلی از سقط ناراحت بودم، بالا میاوردم، حالت تهوع هم زیاد داشتم، بی حالی هم داشتم منم خیلی خی ...

نه هیچی نمونده بقایا اخه بابا یه چیز سه میلی پنج هفته ای چیه که حالا بقایاش بمونه با یه پریود معمولی رفت اذیتم نشدم ، واسه همین موندم که چرا یه ماه گذشته من هنوز صبح ها تهوع دارم بی اشتها شدم معده رودم قاطیه انرژی ندارم اصلا خونه خودم دووم نمیارم بشدت دلم میگیره یه روز میمونم فرداش میدوم میرم خونه مامانم

من چون خیلی از سقط ناراحت بودم، بالا میاوردم، حالت تهوع هم زیاد داشتم، بی حالی هم داشتم منم خیلی خی ...

شما چند هفته بود سقطتون؟ دقیقا چند ماه بعد همون ادم سابق شدید؟ من میترسم😢 میترسم مثل اولا نشم همیشه رنجور بمونم میترسم هرلحظه حالم بد شه بمیرم بچم تنها بمونه😭

نه هیچی نمونده بقایا اخه بابا یه چیز سه میلی پنج هفته ای چیه که حالا بقایاش بمونه با یه پریود م ...

مال من ۳ میلی بود، مجبور به کورتاژ شدم، البته من لکه بینی داشتم و موقع پریودیم پریود نشدم

انگار افسردگی گرفتی

شما چند هفته بود سقطتون؟ دقیقا چند ماه بعد همون ادم سابق شدید؟ من میترسم😢 میترسم مثل اولا نشم همیشه ...

من باید ۸ هفته می‌بود ، ولی تو ۶ هفته مونده بود ، قلبش تشکیل نشد

انقد زندگی رو به خودت سخت نکن، من الکی خودمو اذیت میکردم، تو خودتو اذیت نکن، بهش فکر نکن، با فکر و خیال فقط خودتو پیر می‌کنی و هیچی نصیبت نمیشه، سقط برا خیلیا پیش میاد، واقعا جای ترس نیست

اگه سونو ندادی حتما سونو بده که خیالت راحت بشه

قطعا این روزا میگذره، مثه روز اول میشی ، شکککککک نکن

من باید ۸ هفته می‌بود ، ولی تو ۶ هفته مونده بود ، قلبش تشکیل نشد انقد زندگی رو به خودت سخت نکن، من ...

مرسی عزیزدلم از حرفای خوبت دلم میخاد همش پیش یکی باشه مدام ازین حرفا بهم بگه. من اصلا اصلا سقط ناراحتم نکرد من فقط حساس شدم به بدنم یجام درد میکنه فوری میگم نکنه خطرناک باشه همش دلم میخاد برم دکتر مامانم اینا هی قسم میخورن تو هیچیت نیس اعصابته ول کن دکترارو ... نمیدونم افسردگیه چیه اصلا حوصله هیچیو ندارم

مرسی عزیزدلم از حرفای خوبت دلم میخاد همش پیش یکی باشه مدام ازین حرفا بهم بگه. من اصلا اصلا سقط ناراح ...

خواهش میکنم گلم

اگه تا ۶ هفته بعد سقطت پریود شدی پس نگران نباش، چیزی نیست، تنها تو خونه نمون، البته الان کروناست باید خیلی مراقب باشی ، مطمئن باش یه مدت بعد میگی چرا انقد استرس الکی به خودم دادم، استرس هم بدن رو ضعیف میکنه، اگه روال پریودات عادیه نگران هیچی نباش چون واقعا هم چیزی نیست، همش از فکر و خیاله

خواهش میکنم گلم اگه تا ۶ هفته بعد سقطت پریود شدی پس نگران نباش، چیزی نیست، تنها تو خونه نمون، البته ...

اره سری اول که پریود شدم گفتن ساک خودبخود جذب شده رفته این ماه هم که طبق روال عادی پریود شدم. الان فقط مشکلم ضعف و بیحالی حالت تهوع صبحگاهی که دکتر گوارش گفت احتمالا تحریک پذیر شده روده معده ت . خیلی حساس شدم به بدنم دلم میخاد همه جامو بدم سونو ازمایش روح و روانم زندگیم بهم ریخت با این سقط