کارامن مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2227 عنوان کادو برای تولد دوستم 100 بازدید | 19 پست سلامیه کادو پیشنهاد بدیددر حد دو ، سه میلیون یک شهریور ماهی خاص..♡..goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍 1400/06/03 | 14:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99864 مبارک وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
giissa عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 2558 دستبند ظریف میشه؟ ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ... تو را آنجا خواهم دید..!
کارامن مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2227 ساعت. ساعت زیاد داره یک شهریور ماهی خاص..♡..goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
کارامن مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2227 اگر موسیقی دوست داره یه ساز بهش هدیه بده نه اهل موسیقی نیستش یک شهریور ماهی خاص..♡..goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
موفرفریییی عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1512 ساعت زیاد داره اگه دختر تا 3 میلیون میشه طلا خرید..ولی واسه یک مرد.ساعت مد نطرم بود.ک میگی نه...حالا اگه مرد دوتومن یا یک تومن یکو نیم..کت تک .اسپرت بخر واسش
کارامن مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2227 دستبند ظریف میشه؟ خودم تو فکرشم ولی نمیخوام زیاد ظریف باشه یک شهریور ماهی خاص..♡..goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
کارامن مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2227 اگه دختر تا 3 میلیون میشه طلا خرید..ولی واسه یک مرد.ساعت مد نطرم بود.ک میگی نه...حالا اگه مرد دوتومن ... نه گلم مرد نیستآخه تا سه میلیون خیلی ظریف میشه طلا یک شهریور ماهی خاص..♡..goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
giissa عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 2558 خودم تو فکرشم ولی نمیخوام زیاد ظریف باشه چرا؟ اتفاقا ظریف خیلی شیکه ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ... تو را آنجا خواهم دید..!
کارامن مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2227 چرا؟ اتفاقا ظریف خیلی شیکه باشه گلم 5 مهر تولدشه آخر این ماه میرم بخرمدستبند بخرم؟ یک شهریور ماهی خاص..♡..goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
موفرفریییی عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1512 نه گلم مرد نیست آخه تا سه میلیون خیلی ظریف میشه طلا با 3تومن میشه خرید.عزیزم..یک مدل دستبند زنجیری هس ظریفن خیلی خوشگلن.من خودم دوسش دارم. میخای سکه بخر..اینم خیلی خوبه..
giissa عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 2558 باشه گلم 5 مهر تولدشه آخر این ماه میرم بخرم دستبند بخرم؟ آره خوبه مبارکش باشه ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ... تو را آنجا خواهم دید..!
کارامن مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2227 با 3تومن میشه خرید.عزیزم..یک مدل دستبند زنجیری هس ظریفن خیلی خوشگلن.من خودم دوسش دارم. میخای س ... باشه گلم ممنون بابت پیشنهادت😍 یک شهریور ماهی خاص..♡..goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍