2777
2789
عنوان

یعنی چه مشکلی میتونه باشه😰

123 بازدید | 14 پست

دوستان چند ماهه که حس میکنم

زود عصبی میشم

بدنم اکثر ساعات روز خسته هست

صبحها زیاد میخوابم نمیتونم زود بیدار شم

ریزش مو

سردرد گاهی

ترشح پشت حلق دارم 

و کاهش میل جنسی

لطفا راهنماییم کنید چ مشکلی هست

ممکنه مغزم سرد شده باشه؟ برم طب سنتی؟ راهکاری دارید برای درمان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول آزمایش کامل بده برو چکاپ بشی

کمبود ویتامین  ها مخصوصا دی را چک کن 

تیروئید هم بررسی بشه با کم خونی 

اونوقت با یه دکتر حاذق مشورت بگیر

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

چرا بعضیا به پزشک اعتقاد ندارن؟

ینی کسی ک سالها تو این رشته درس خونده و سالهام تجربه داره از نینی سایتی هاکمتر میدونه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چرا بعضیا به پزشک اعتقاد ندارن؟ ینی کسی ک سالها تو این رشته درس خونده و سالهام تجربه داره از نینی س ...

چ ربطی داره دوست عزیز 

شاید یکی تجربه داره میدونه درمان خانگیش چیه

پزشک ک صد در صد مراجعه میکنم

تو این کرونا نمیتونم ریسک کنم برم ازمایشگاه

وا یعنی چی😐😐

من هرماه دارم میرم.چه ریسکی😅دوتا ماسک  بزن با دستکش..فاصلتم رعایت کن..من هیچوقتم کرونا نگرفتم

میدونی اگر کم کاری تیروئیدت درمان نکنی چقدر عواقب داره.من مطمئنم مشکلت تیروئیده.چون همه علایمشو داری

کرونا شاید ۳ سال دیگه هم بمونه.بعد نمیخوای درمان کنی؟؟

چ ربطی داره دوست عزیز  شاید یکی تجربه داره میدونه درمان خانگیش چیه پزشک ک صد در صد مراجعه میک ...

ینی یکبار تجربه یک نفر از تجربه پزشک مستند تره😐

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
وا یعنی چی😐😐 من هرماه دارم میرم.چه ریسکی😅دوتا ماسک  بزن با دستکش..فاصلتم رعایت کن..من هیچوق ...

با این حرف شما ناامید شدم 😑 ینی کم کاری تیرویید داشته باشم فاتحمو باید بخونم؟ تاحالا مشکل تیرویید نداشتم.الان که بیشتر ب علائمم دقت میکنه شبیه بهش هست...

درمان میشه یا باید همیشه قرص بخورم

با این حرف شما ناامید شدم 😑 ینی کم کاری تیرویید داشته باشم فاتحمو باید بخونم؟ تاحالا مشکل تیرویید ن ...

الان واقعا کم کاری خیلی زیاد شده.اکثرا دارن.علتشم معلوم نیست چرا انقد زیاد شده.

نه عزیزم فاتحه خوندن نداره که.راحت با یه قرص درمان میشه.

بستگی داره بعضیا تا اخر باید قرص بخورن بعضیا نه.اونو دکتر از ازمایشت تشخبیص میده