سلام توروخدا هرکی تجربه مشابهی داره راهنماییم کنه پدرشوهرم کرونا گرفته بود و دوبار رفت سی تی که بار اول گفتن ۱۰ درصده و بار دوم گفتن کمشده ولی یهویی اکسیژن خونش پایین اومدو دکترا گفتن که تو خونه اکسیژن وصلش کنین خوب میشه ولی با وجود اکسیژن وضعش بدتر شد یک ثانیه بدون اکسیژن نمیتونست دووم بیاره امروز حالش بدتر شدو بردنش بیمارستان و به ونتیلاتور وصلش کردن گفتن ریه اش خیلی درگیر شده یهویی و اکسیژنش شده۸۵تودوخدا کسی رو ددین با این اوضاع بهتر شده باشه
اره عزیزم نگران نباش روزانه کلی مریض از بیمارستان ترخیص میشن و حالشون خوب میشه انشالله پدر شوهر شما هم خیلی زود حالشون بهتر میشه🤲🏾
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسایه ما توی آی سیو رفت و الان سالم اومده خونه، از جزئیاتش اطلاع ندارم اما نگران نباشید خیلیا میرن بیمارستان و حالشون خوب میشه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
توکل به خدا همه مون پریشون شدیم اگسیژنش به ۲ رسیده بود ولی الان با دستگاه ۸۵ شده
براشون حمد خوندم توکل به خدا 🙏🏻
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
انشالله خدا شفاش بده. من شوهردخترعمم ۹۰درصد درگیرشد، دکترا گفتن دیگه امیدی نیست دوتا آمپول زدن اونم گفتن احتمالش ضعیفه اما خوب شد. تو ای سیو که بود فقط اون بود که زنده موند. دکترا میگفتن فقط معجزه خدا بوده. توکل بخدا عزیزم
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤