2777
2789
عنوان

یعنی تو پریودیم من بدبختم😐💔

1732 بازدید | 80 پست

یه هفته قبل پریودیم عین قاتلای زنجیره ای میشم دوس دارم همه رو بکشم😶🔪

اگه بهم بگن بالا چشت ابروعه سریع گریم میگیره دس خودمم نیستا قشنگ یه ساعت زار میزنم🥺💔

نمیدونم این جه مرضی اع گرفتم فک میکنم ادمی که پریود باشه بوی خاصی میده(از قبل پریودیش) اصن نمیتونم تحمل کنم از خودم بدم میاد حس بدی به خودم دارم🤐

حالا روزی که پریود میشم جالبه 

کمردرد شدید عذر میخوام ولی همش حس دفع دارم یه پام دسشوییه یه پام کنار اتو و کیسه ی اب گرم😐💔

اینقد روی معده ی بدبختم فشاره تا ۲۴ ساعت هیچی نمیتونم بخورم هرچی بخورم پس میزنم 

سردرد میگیرم جوری که سرمو نمیتومم تکون بدم 

از دردای زیر شکمم که نگم خودتون در جریانید 

افت فشار در حدی که بدنم میشه پس لرزه های توکیو

و کلی درد و بدبختی دیگه که تحملشون واقعا سخته...

با این همه عذاب و بدبختی هیچکس یه خانم و درک نمیکنه

هیچ مدرسه و دانشگاهی ازمون طرف مقابل و عقب نمیندازه هیچ ارگانی مرخصی نمیده 

اخرشم باید از سوپری محل قاچاقی پد بهداشتی بخریم...

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

وایی من یه روز اینقدر درد داشتم بخاطر همین پریودی که رفتم بیمارستان بستری شدم مسکن هم جواب نمیداد لعنت به پریودی اووف😑

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه همینن گل

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همه همینن گل

ای کاش خدا تو ورژن جدید خلقت یسری اپشنای جدید قرار میداد 

مثلا پریودی دکمه ی انصراف داشت

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

اینا فکرای خودته ک قاچاقی باید پد بگیری وگرنه من اصلا اینجوری نیستم

والا کل جهان پریودشون دردناکه. منم همینطوریم

منم قبل از پریود هم درد کمر و پا و شکم دارم و درد های روحی

اون بوی قبل و بعد و فلانو هم طرز فکر خودته:|

همه همینطورن فقط شما نیستی

حالا جالبه من چند روز قبلش اعصابم خورد میشه حساابی...

ولی اصلا نه درد پریودی میگیرم نه هیچی انقدر انرژی دارم و شنگولم که نگو همش خوشحالم الکی میخندم😐😐😐 

برا عقد داداشم پریود بودم تا آخر رقصیدم🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ای کاش تو ورژن جدید خلقت یسری اپشنای جدید قرار میداد  مثلا پریودی دکمه ی انصراف داشت

بارها به هیسترکتومی فکر کردم😂 همیشه به دوستم میگفتم درمیارم میندازم جلو سگ، چیه این رحم🤦‍♀️

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
ای کاش خدا تو ورژن جدید خلقت یسری اپشنای جدید قرار میداد  مثلا پریودی دکمه ی انصراف داشت

اون موقع بچه رو هم باید انصراف بزنیم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بارها به هیسترکتومی فکر کردم😂 همیشه به دوستم میگفتم درمیارم میندازم جلو سگ، چیه این رحم🤦‍♀️

چقدددد منیییی😂

واسه من ی چیز دیگه ام عس اینکه جلو بابام باید ظاهر و حفظ کنم تازه کلیم بهم فرمون میده پاشو فلان کن.. ...

خب اون که نمیدونه تو درد داری

اگ بهش بگی دلم درد میکنه هیچ وقت نمیگه کار کن

من هروقت میشدم ، مامانم به بابام میگفت دخترم حالش خوب نیست و اون میفهمید پریودم. کلی هم نازمو میکشید

این چیزا تقصیر خودمونه و میندازیم گردن پدرا و مردا