2777
2789

بین تامین اجتماعی و عمر سلامت بیمه های دیگه کدوم خوبه ماهانه چقدر پول میخوان؟

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚
ما تامین اجتماعی داریم البته تکمیلی ام داریم چون تامین خالی زیاد پوشش نمیدن

میشه بگین مثلا چه استفاده هایی ازبیمه تکمیلی میکنین ماهم تامین اجتماعی داریم میخاییم تکمیلی کنیم میشه واسه زایمانم استفاده کنم؟؟تا چه حدی مبلغ روبرمیگردونن

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین مثلا چه استفاده هایی ازبیمه تکمیلی میکنین ماهم تامین اجتماعی داریم میخاییم تکمیلی کنیم میش ...

بله حدود ۶۰ درصد هزینه رو میده تکمیلی

مثلا من سونو ان تی رفتم آزاد ۳۲۰ میشد با تامین ۲۷۰ گرفت بردم تکیمیلی ۱۵۰ از اون ۲۷۰ و دادن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
بله حدود ۶۰ درصد هزینه رو میده تکمیلی مثلا من سونو ان تی رفتم آزاد ۳۲۰ میشد با تامین ۲۷۰ گرفت بردم ...

اهان مرسی پس حدودا50 درصدشومیده

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
تقریبا ۵۵ ۶۰  ۲۷۰ ۱۵۰ داد ۵۰ درصد میشه ۱۳۵ تومن

بله من یکم احتمالی حساب کردم ممنونم عزیزم ایشالا نی نی سالم بیادبغلتون

ما تامین اجتماعی داریم البته تکمیلی ام داریم چون تامین خالی زیاد پوشش نمیدن

تکمیلی چجوریه بازنشستگی داره؟باید ماهانه پولم بدیم؟

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚
آره ماهانه س والا نمیدونم بازنشستگی داره مثل تامین اجتماعی یا نه

میشه بی زحمت بگی ماهانه نفری چقدره