2777
2789

من هر ماه یه سری علایم دارم ولی پری میشم واسه همین امید نمونده واقعا برام🤦🏻‍♀️ولی این ماه یکم بیشتره علائمم. مثلا هیچوقت سردرد و سرگیجه نداشتم. ولی این ماه یه هفته هست سردرد شدید دارم و سرگیجه خفیف میاد و می‌ره. معدم گاهی سوزش میگیره. از دیشب یکم یبوست دارم. ترشح هم دارم، حالت تهوع ندارم ولی دیروز از شدت سردرد حس کردم حالت تهوع برام اومده.سینه هام حساس شدن، وقتی دست بزنم درد دارن. درد پریودی ندارم خیلی خفیفه. چند دقیقه خیلی خفیف لگن و زیر دلم درد میگیره و خوب میشه. الان چهار روز به موعدم‌ مونده. به نظرتون ممکنه این ماه باردار باشم؟

اره ممکنه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.سر دردهای مداوم الان نشانه ی کروناست بیشتر نگران این.موضوع باش چون علائم.بارداری معمولا بعداز هفته ی هفت شروع میشن خیلی کم.پیش میاد علائم بارداری قبل از پری به وجود بیان علائم پری و.حاملگی هم خیلی شبیه هم هستن ولی الان تو این شرایط که میگن سردردهای مداوم رو.جدی بگیرید حتما یه تست بده

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

ربطی ندارد 

ممکنه باردار باشید ولی نه بخاطر این علائمی که میگید 

سردار رو‌چک کن خدایی نکرده کرونا نباشه 

تمام اینهایی که گفتی سندروم قبل از قاعدگیه ایشالا که باردار باشی ولی اینها دلیلش نیست

عزیزم.سر دردهای مداوم الان نشانه ی کروناست بیشتر نگران این.موضوع باش چون علائم.بارداری معمولا بعداز ...

تره اتفاقا چون مسئله کروناهم هست از وقتی سردردام‌شروع شده کاملا قرنطینه کردم خودمو. میگم اگر یک درصد هم از کرونا باشه بهتره رعایت کنم خدایی نکرده دیگران رو دچار مشکل نکنم.

تره اتفاقا چون مسئله کروناهم هست از وقتی سردردام‌شروع شده کاملا قرنطینه کردم خودمو. میگم اگر یک درصد ...

قرنطینه خوبه ولی اگر کرونا باشه تا قبل از اینکه دیر بشه بهتره درمان رو.شروع کنی من شیش ساله منتظرم اوایل هرماه حامله بودم میگفتم قشششنگ اینا علائم حاملگیه ولی الان دیگه فک نکنم اگر بی بی چکم مثبت بشه هم باور کنم😂امیدوارم شما باردار باشی ولی آزمایش پی سی آر بده برای کرونا که دیر نشه

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
قرنطینه خوبه ولی اگر کرونا باشه تا قبل از اینکه دیر بشه بهتره درمان رو.شروع کنی من شیش ساله منتظرم ا ...

اره واقعا از بس منتظر موندیم اگرم‌ مثبت بشه باورمون نمیشه.🤦🏻‍♀️😂 آخه دیدم علایم دیگه ای ندارم واسه همین واسه تست نرفتم اما راست میگین بهتره تست بدم که اگر از کرونا هست مشکلی پیش میاد ممنون ازتون.