2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز تو ی تاپیکی بودم میگفتن ک ی بیماری جدید نیس ازعوارض کرونا هستش ومخصوص افراد دیابتی هس وروی هرکسی اثرنمیکنه

نمیدونم چ مقدارش واقعیت داره وچ مقدارش شایعس

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

من دیروز تو ی تاپیکی بودم میگفتن ک ی بیماری جدید نیس ازعوارض کرونا هستش ومخصوص افراد دیابتی هس وروی ...

وقتی تو یه محدوده حالا منطقه ایی یا شهری یا کشوری فراگیری بیماری زیاد میشه که از کنترل خارج میشه این بیماری ها بوجود میاد قارچ سیاه حدود ۱۰۰سال پیش هم بوده که الانم بخاطرع شدت کرونا دوباره بوجود اومده 

فقط توروخدا رعایت کنید بخدا هیچ کس رعایت نمیکنه بدونید پارکا چه خبره 

انگار همه یادشون اومده الان باید تفریح کنن

خدا نگدره ازین ادمای بی وجدان

وقتی تو یه محدوده حالا منطقه ایی یا شهری یا کشوری فراگیری بیماری زیاد میشه که از کنترل خارج میشه این ...

بله درسته رعایت کردن ک اصول زندگی هستش ولی کو گوش شنوا

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵