2777
2789

سلام مامانا کمک کنید کسی هست بچش ب محض شیریا غذاخوردن دفع داشته باشه هرتعداد وعده ک غذا یا شیربذه درجا دفع کنه؟اگه کسی هست؟ به بچش چی میده ک خوب شذه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همیجوریه تقریبا  مخصوصا بعد از غذا دفع داره چیز خاصیم نمیدم بهش  مگه طبیعی نیس؟ ...

اره پسر منم همینه دکتر گفته طبیعیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دختر منم همیجوریه تقریبا  مخصوصا بعد از غذا دفع داره چیز خاصیم نمیدم بهش  مگه طبیعی نیس؟ ...

سلام بچت چندوقتشه؟ من.پنج بار شیرمیدم سه بار غذا هشت بارو.بلافاصله بعد خوردن دفع میکنه  بچم شش ماهه اینجوری شده قبلا اینجوری.نبوده بچه شما چ جوریه از اول اینجوری بوده  چند دقیقه بعد خورپن دفع داره بچه من یه دقیقه بعد خوردن دفع داره 

[QUOTE=204795389]اره پسر منم همینه دکتر گفته طبیعیه[/QUOسلام میشه بگی بچت چندوقتشه کامل توضیح میدی بچه من شش ماهه اینجوری شده قبلا اینجوری نبود  هشت بار بهش شیروغذا میدم هشت بارو بلافاصله بعد خوردن یه دقیقه نشده درجا دفع میکنه میشه وضعین.بچتو.کامل توضیح بدی

[QUOTE=204795389]اره پسر منم همینه دکتر گفته طبیعیه[/QUOسلام میشه بگی بچت چندوقتشه کامل توضیح میدی ب ...

پسرم الان ۱۱ ماهشه من از چهار ماهگی غذا رد با اجازه دکترش شروع کردم همش یبوست داشت و چند روز یه بار به زور دفع داشت خلاصه ۶ یا ۷ ماهگی اش دکتر شربت پارافین و اینا داد بهش دادم یبوست خوب شده و هر وقت غذا میدم بهش حتی گاهی میوه میدم مثلا موز  و اینا بعدش دفع داره البته گاهی سفت گاهی شل 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسرم الان ۱۱ ماهشه من از چهار ماهگی غذا رد با اجازه دکترش شروع کردم همش یبوست داشت و چند روز یه بار ...

شیرو دفع نمیکنه فقط غذا رو دفع میکنه و اینکه بلافاصله یه دقیقه بعد خوردن دفع داره؟

شیرو دفع نمیکنه فقط غذا رو دفع میکنه و اینکه بلافاصله یه دقیقه بعد خوردن دفع داره؟

نه شیر  رو دفع نمیکنه آره گاهی همینطور که دارم غذا میدم بهش شروع میکنه به زور زدن