2777
2789
عنوان

نوزاد ۳ ماهه ممکنه دندون در بیاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 68 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای وای عالی بود

والا بچم ۳کیلو و ۱۰۰ بدنیااومد میگفتن چقدرکمه شوهرم نزدیک پنجذکیلو بود ولی خذایی تو هفت روز ک ده کیلو نمیشه

میگفتن خودش ازچندماهگی اول راه میرفت خدایی چجورقبول کنم این حرفارو

رنگ ولایتhaircolorist
میگم پس دختر من چرا وقتی سروقت دنیا اومد دو ونیم کیلو بود تو ۳۶هفته سونو گفت دو ونیم کیلوعه یعنی بع ...

نمیدونم عزیزم البته بعضی وقتا سونو اشتباه میگه و اینکه دو نیم کیلو وزن بدی نیست مهم اینه الان سالم باشه و سلامت❤️

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بچم ۳کیلو و ۱۰۰ بدنیااومد میگفتن چقدرکمه شوهرم نزدیک پنجذکیلو بود ولی خذایی تو هفت روز ک ده کیل ...

🤣🤣🤣 بی خیال بابا، مال من میومدن مینشستن فقط فیس فیس و هوففف هوففف، حالا من تازه زایمان کرده، پر از بخیه، هی میگفتن وای چقدرررر اینا بازی کردن( یعنی بچه های خودشون) ، من داشتم از شدت درد زخم سینه اسک میریختم، اینا از بازی میگفتن، خواستم بگم مگه بقیه بچه ها بازی نمیکردن که اینقدر بازی بچه هاتون به نظرتون اومده

... و من به تو ایمان دارم...
نمیدونم عزیزم البته بعضی وقتا سونو اشتباه میگه و اینکه دو نیم کیلو وزن بدی نیست مهم اینه الان سالم ب ...

اره سلامتیش مهمه

اصلا دستگاه هم نرفت فرداش مرخص شدیم

ولی خب انقدرر ضعیف بود که نتونست سینمو بخوره یعنی شیرم کافی نبود و بااینکه شیر داشتیم گشنه میموند و از حال رفت اخرم شیرخشکی شد

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
🤣🤣🤣 بی خیال بابا، مال من میومدن مینشستن فقط فیس فیس و هوففف هوففف، حالا من تازه زایمان کرده، پر ا ...

فقط مال خودشون 

خدایی اصلابامن کاری ندارنا ماهن ولی سر بچه خیلی میگفتن

هی میگفتن شیرت خوب نیس بچه لاغره والاپسر من چ لوپی داشت همه میگفتن نمیدونم والا بقول شما خودمون فکردردمون اونافکرچی

رنگ ولایتhaircolorist
اره سلامتیش مهمه اصلا دستگاه هم نرفت فرداش مرخص شدیم ولی خب انقدرر ضعیف بود که نتونست سینمو بخوره ...

الهییی نبردیش دکتر نگفتن چرا نمیتونست شیر خودتو بخوره

الهییی نبردیش دکتر نگفتن چرا نمیتونست شیر خودتو بخوره

شیرمو میخورد نمیدونم شیرم داشتم ولی سیر نمیشد دیگه روز ششم از حال رفت هرکاری کردیم بیدار نشد اصلاا عین یه تیکه گوشت شد

دکتر که بردیم همونجا بهش شیر خشک داد دخترم  سریع چشماشو باز کرد دکتر کلی دعوا کرد که بچه رو تا حد مرگ بردی و باید شیرخشک بخوره دیگه منم شیر خشک دادم

شیرمو میخورد نمیدونم شیرم داشتم ولی سیر نمیشد دیگه روز ششم از حال رفت هرکاری کردیم بیدار نشد اصلاا ع ...

بمیرم منممممم واییی خدا😢😢یه لحظه از تصورش جونم در رفت خیلی بده 

بمیرم منممممم واییی خدا😢😢یه لحظه از تصورش جونم در رفت خیلی بده 

اره خیلییی خاطره تلخی شد خیلی

ولی بعد شیرخشک بچه از این رو به اون رو شد

جالبه من از چهار روزگیش بااینکه بی تجربه بودم هی میگفتم ایم بچه بیحاله این یه چیزیش هست بزرگترا میگفتن نه خوابه دیگهه

اره خیلییی خاطره تلخی شد خیلی ولی بعد شیرخشک بچه از این رو به اون رو شد جالبه من از چهار روز ...

اینجور مواقع هرچی دلت میگه باید گوش کنی منم اوایل بچم زردی داشت بی حال بود همش خواب بود اصلا برا شیر خوردن بیدار نمیشد به زور خودم باید بیدارش میکردم هرچی میگفتم بابا این یه چیزیش هست میگفتن نه بچه همینه همش می‌خوابه آخر بردیمش دکتر دیدیم زردی داره ولی خب خداروشکر نیاز به بستری نبود بعد یه مدت با رعایت کردن یه سری چیزا خوب شد

اینجور مواقع هرچی دلت میگه باید گوش کنی منم اوایل بچم زردی داشت بی حال بود همش خواب بود اصلا برا شیر ...

خداروشکر عزیزم

اره واقعا مادر هرچقدرم بی تجربه بهتراز هرکسی بچشو میشناسه

عزیزم نگران نباششش جبران میشه شیر خودتو میخوره فقط؟؟ وای دلم یجوری شد گفتی کرونا😭از کی گرفت اخه پ ...

نه شیر خشک هم روزی دوبار میدم 

از پدر شوهرم گرفت وقتی در گوشش اذان میگفت😔😔