الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا بچم ۳کیلو و ۱۰۰ بدنیااومد میگفتن چقدرکمه شوهرم نزدیک پنجذکیلو بود ولی خذایی تو هفت روز ک ده کیل ...
🤣🤣🤣 بی خیال بابا، مال من میومدن مینشستن فقط فیس فیس و هوففف هوففف، حالا من تازه زایمان کرده، پر از بخیه، هی میگفتن وای چقدرررر اینا بازی کردن( یعنی بچه های خودشون) ، من داشتم از شدت درد زخم سینه اسک میریختم، اینا از بازی میگفتن، خواستم بگم مگه بقیه بچه ها بازی نمیکردن که اینقدر بازی بچه هاتون به نظرتون اومده
اره خیلییی خاطره تلخی شد خیلی ولی بعد شیرخشک بچه از این رو به اون رو شد جالبه من از چهار روز ...
اینجور مواقع هرچی دلت میگه باید گوش کنی منم اوایل بچم زردی داشت بی حال بود همش خواب بود اصلا برا شیر خوردن بیدار نمیشد به زور خودم باید بیدارش میکردم هرچی میگفتم بابا این یه چیزیش هست میگفتن نه بچه همینه همش میخوابه آخر بردیمش دکتر دیدیم زردی داره ولی خب خداروشکر نیاز به بستری نبود بعد یه مدت با رعایت کردن یه سری چیزا خوب شد