2777
2789
عنوان

نوزاد ۳ ماهه ممکنه دندون در بیاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 68 پست
چند کیلوعه عزیزم دختر من سروقت خودش دنیا اومد پی پی کرد ۳۹هفته کامل بودم سزارین اورژانسی بودم ولی دو ...

۲۳۵۰ بود 

الان ک ۳ ماهشه شده ۵ کیلو 

من ۳۴ هفته زایمان کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۴ هفته دنیا اومد وزنش ۲۳۵۰ بود  وزنش نسبت ب سنش خوب بود  اما بعد لینکه اومد خونه کرونا ...

عزیزم نگران نباششش جبران میشه شیر خودتو میخوره فقط؟؟

وای دلم یجوری شد گفتی کرونا😭از کی گرفت اخه

پس چرا میگن بچه ها اگه بگیرن خفبف  میگیرن به بستری نمیکشه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
۲۳۵۰ بود  الان ک ۳ ماهشه شده ۵ کیلو  من ۳۴ هفته زایمان کردم

عزیزم خیلی خوبه اصلا نگران نباش دختر منم سه ماه رو که کامل کرد ۵و۹۰۰بود خوبه دیگه کم کم بهترم میشن

دس رو دلم نذار دختر من دو ماهه خواب نداره .دیوونه شدیم از دستش .تا صبح بیداره بخاطر دندوناش هنوز درن ...

قبلش خوب میخوابید؟🥺اخه دوماه چخبره

آره خوب بود الان دو ماهه خواب نداریم .یه بچه دیگه دارم تا میام یکم بخوابم اون بیدار میشه میگه مامان ...

خدا صبرت بده عزیزم من که دیگه بچه نمیخوام خدا همینو حفظ کنه برام خیلی سخته بچه داری

اره دختر منم اینجوری میکنه اما الان فرق میکنه همش سینمو با حرص گاز میگیره میکشه عقب خودشو

عزیزم نشونه های دندونه البته باید دکتر متخصص نظر بده یعنی بچتو ببری معاینه میکنه میگه... بعضی از بچه ها از سن سه یا چهار ماهگی شروع میکنن به دندون دراوردن حالا این به این معنی نیست که همین فردا دندون دربیاره امکان داره از سه ماهگی چهار ماهگی دردشو داشته باشه ولی تو 6یا7ماهگی دربیاد مثلا دختر من از اخرای 5ماهگی همینطور بود سینمو با حرص گاز می‌گرفت می‌کشید همش توفی بود😑و تو 8ماهگی دندون درآورد الان که 9 ماهشه دوتای پایینی درآورده بالایی یکی دراومده یکی دیگه یه مقدار معلومه... پس فکرنکن اگه الان درد داره در نیاره مشکلی هست امکان داره چند وقت طول بکشه

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
ممنون عزیزم خدا حفظش کنه .واقعا بچه بدخواب آدمو نابود میکنه خوش خواب باشه نعمته

خب عزیزم میگی که خوش خواب بوده الان بخاطر دندونش اینطوری شده دیگه 

خوب میشه بعد دندون درآوردن

۳۴ هفته دنیا اومد وزنش ۲۳۵۰ بود  وزنش نسبت ب سنش خوب بود  اما بعد لینکه اومد خونه کرونا ...

الهیییی... دختر منم 34هفته به دنیا اومد با وزن 2600یه هفته nicu بستری بود

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
خب عزیزم میگی که خوش خواب بوده الان بخاطر دندونش اینطوری شده دیگه  خوب میشه بعد دندون درآوردن

آخه درد اینه ک اثری از دندون هم نیست فقط مدام دستش تو دهنشه .لثه هاش هم سفت شدن .در طول روز خیلی میخوابه البته

....
الهیییی... دختر منم 34هفته به دنیا اومد با وزن 2600یه هفته nicu بستری بود

میگم پس دختر من چرا وقتی سروقت دنیا اومد دو ونیم کیلو بود

تو ۳۶هفته سونو گفت دو ونیم کیلوعه یعنی بعد اون رشد نکرده