yasmnb مدیر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 335 عنوان نوزاد ۳ ماهه ممکنه دندون در بیاره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 68 پست سلام مامانا دخترم ۳ ماهشه ۲،۳ شبه بیقراره نمیخوابه همش نق میزنه سینمو گاز میگیره با حرص ممکنه دندون دراره الان؟ 1400/06/03 | 03:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
curious عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 11121 ارهبچه دختر خالم 2 ماهش بود دندونش بیرون اومدبچه های خود من از چهار ماهگی شروع کردن
angelika72 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 15598 از کجا بفهمم مشکلش چیه ؟؟؟خیلی بیقراری میکنه گوشش درد نمیکنه؟
yasmnb مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 335 نه خیلی زوده دختر منم سه ماهشه خیلی تف تفی شده دستشو میبره دهنش میاره میماله به صورتش صورتش قرمر ... اره دختر منم اینجوری میکنه اما الان فرق میکنه همش سینمو با حرص گاز میگیره میکشه عقب خودشو
turkghizim عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 1200 داره ریشخ دندونش سفت میشه ولی پسر خاهر منم ۴ ماهگی دو تا دندوتاش نیش زدن
yasmnb مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 335 نگاه لثه هاش رو نگاه کن ببین مگه پف کرده یا سفت شده فک کنم اینطوری بفهمی اگه بخواد دندون در بیاره نگا کردم اما چیزی متوجه نشدم اما دست ک میکشم رو لثه هاش اروم میشه هی لثه هاشو میکشه ب انگشتم اروم میشه
yasmnb مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 335 اره بچه دختر خالم 2 ماهش بود دندونش بیرون اومد بچه های خود من از چهار ماهگی شروع کردن وااای نه 🥺خیلی زوده اخهبچه ی من زود دنیا اومده همینجوریش ریزهدندونم در بیاره ک آب میشه
_monaa عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 11556 اره دختر منم اینجوری میکنه اما الان فرق میکنه همش سینمو با حرص گاز میگیره میکشه عقب خودشو ببین دختر منم میبینی سه روز در هفته پدرمو درمیاذه سه رور بعدش ارومهنگران نباش میگذره ولی دندون حداقل شش ماهگی درمیارن نه از الانراستی نی نی شما بلند بلند میخنده؟؟دخترمن فقط تو خواب بلند میخنده تو بیداری میخندونمش ذوق میکنه و لبخند میزنه تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
curious عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 11121 وااای نه 🥺خیلی زوده اخه بچه ی من زود دنیا اومده همینجوریش ریزه دندونم در بیاره ک آب میشه بعضی بچه ها زود در میادکه منم باشما هم نظرم هرچه زودتر در بیاد زودتر خراب و پوسیده میشه
yasmnb مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 335 داره ریشخ دندونش سفت میشه ولی پسر خاهر منم ۴ ماهگی دو تا دندوتاش نیش زدن اخی خدا کنه دختر من الان در نیارهبچم نارس بود تازه داره جون میگیره
_monaa عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 11556 وااای نه 🥺خیلی زوده اخه بچه ی من زود دنیا اومده همینجوریش ریزه دندونم در بیاره ک آب میشه چند کیلوعه عزیزم دختر من سروقت خودش دنیا اومد پی پی کرد ۳۹هفته کامل بودم سزارین اورژانسی بودم ولی دو ونیم کیلو بود تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
yasmnb مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 335 ببین دختر منم میبینی سه روز در هفته پدرمو درمیاذه سه رور بعدش ارومه نگران نباش میگذره ولی دندون حدا ... دقیقا دختر منم لبخند میزنه عمیقم میخنده اما قهقهه نمیزنه
mvs عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 1929 اخی خدا کنه دختر من الان در نیاره بچم نارس بود تازه داره جون میگیره آخی عزیزم میشه بگین چند هفته دنیا اومدن اگه بشه لثه سفت کن هم هست اگه دوس داشته باشی بهش بدی
yasmnb مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 335 بعضی بچه ها زود در میاد که منم باشما هم نظرم هرچه زودتر در بیاد زودتر خراب و پوسیده میشه اره اصلا دوست ندارم زود دراره
yasmnb مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 335 آخی عزیزم میشه بگین چند هفته دنیا اومدن اگه بشه لثه سفت کن هم هست اگه دوس داشته باشی بهش بدی ۳۴ هفته دنیا اومدوزنش ۲۳۵۰ بود وزنش نسبت ب سنش خوب بود اما بعد لینکه اومد خونه کرونا گرفت رفت بیمارستان دوباره ۳ هفته بیمارستان بودبعد اینکه مرخص شد تازه وزن تولدش بودواسه همین خیلی عقب افتاد