2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا...

175 بازدید | 16 پست

پری روز اسباب کشی داشتیم خسته و کوفته توقع داشتم صبح ک بیدار میشم شوهرم کمکم کنه وسایلای سنگینو بچینیم یخچالمون نرسیده فعلا گفتم حتما میره برام ی خوراکی چیزی میگیره بعنوان صبحانه بخورم صبح زود پاشد رفت پدر دوستشو ببره دکتر یه شهر دیگه

تا۵بعدازظهر برنگشت ببینه زندم یا مرده من غریبم اینجا اینم اولین روز زندگیمون بود هیچی نبود بخورم کسیم نداشتم برگشت بهش گفتم سریع برو بیرون وگرنه باهات دعوای بدی میکنم خیلی عصبانیم چن بار نچ نچ کردو محکم زد تو گوش خودش و رفت منم نشستم گریه کردم 

شب ساعت۱برگشت گرفت خوابید امروزم ۷پاشد رفت تا۲

رفتم بغلش کنم دستمو پس زد یبار ن چن بار اخرسرم پاشد جاشو عوض کنه بهم برخورد مانتو پوشیدم اومدم بیرون هوا بخورم برادرشوهرم دیدم اوردم خونه خودشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم ک ما قبلا با خانواده شوهرم زندگی میکردیم اونجا هم همش دعوا داشتیم شوهرمم بشدت مغرور و چرته اخلاقش یکبار نشده اون بیاد منت کشی همش منم ک طاقت قهرو ندارم

چیکار کنم بنظرتون؟

خیلی عصبیه

اگه عصبی باشه خودزنی و اون کارایی که گفتی طبیعیه . بزار چند روز بگذره باهاش صحبت کن خیلی اروم و منطقی .. ادمای عصبی بعد چند روز از کاراشون پشیمون میشن

هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم

هیچ وقت به همسرت نگو برو بیرون! قهر اشتباه ترین کاره🤦‍♀️

فقط باید حرف بزنی، بذار بیاد بشینه ببینه چیزی نداری برای خوردن، البته که من بودم میرفتم بیرون یه چیزی برای خودم میگرفتم منتظر شوهرم نمی شدم

بهتر بود بگی اگه خوراکی داشتیم برات میاوردم، تو چیزی خوردی من که هیچی نداشتم توی خونه

عزیزم زبون خوش سنگ هم نرم میکنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه عصبی باشه خودزنی و اون کارایی که گفتی طبیعیه . بزار چند روز بگذره باهاش صحبت کن خیلی اروم و منطق ...

خیلی تنده اخلاقش، تو این۸ماه هزار تا ایراد ازمن گرفته و دعوام کرده خیلی راحت دلمو میشکونه امشبم خیلی منطقی و اروم داشتم توضیح میدادم ک دستمو محکم پس زدو رفت یه جا دیگه

داره متنفرم میکنه ازخودش

هیچ وقت به همسرت نگو برو بیرون! قهر اشتباه ترین کاره🤦‍♀️ فقط باید حرف بزنی، بذار بیاد بشینه ببینه ...

پول نداشتم البته اگرم داشتم نمیشد برم بیرون میکردش فیلمی ک تو ابرو منو بردی تو روستا تنها اومدی بیرون الان همه مسخرم میکنن میگن بی غیرته!!!

فک کن😑

ینی خودش نباید فکر کنه ک من الان در چ حالم؟

خیلی تنده اخلاقش، تو این۸ماه هزار تا ایراد ازمن گرفته و دعوام کرده خیلی راحت دلمو میشکونه امشبم خیلی ...

کاش تو دوران نامزدی جدا میشدی .. حالا عیب نداره دلسرد نشو .. برید پیش مشاور . حتما برید ها .. میاد به نظرت ؟ 

هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم
کاش تو دوران نامزدی جدا میشدی .. حالا عیب نداره دلسرد نشو .. برید پیش مشاور . حتما برید ها .. میاد ب ...

دوران نامزدی خیلی خوب بود

من ازدواج دوممه متاسفانه خانواده حمایتم نمیکنه

ن نمیاد

پول نداشتم البته اگرم داشتم نمیشد برم بیرون میکردش فیلمی ک تو ابرو منو بردی تو روستا تنها اومدی بیرو ...

درک میکنم💚

عزیزم بازم با ملایمت مشکلتو حل کن

اینایی که شما گفتی راه حل نبود که اگر بود الان پیش هم بودید.

مرد که از بیرون میاد هرچقدر ناراحتی اول حالشو بپرس شاید دلیل قانع کننده ای اورد، اگر دلیل نداشت شما خواسته خودتو مطرح کن

ان شاءالله به زودی حل بشه و دلتون شاد بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
درک میکنم💚 عزیزم بازم با ملایمت مشکلتو حل کن اینایی که شما گفتی راه حل نبود که اگر بود الان پیش ه ...

خیلی حالم بده حتی ی دوست ندارم باهاش دردودل کنم😔 همشونو ازم گرفت ولی خودش صبح تاشب پیش دوستاشه و براشون خرج میکنه

شوهرمنم خیلی عصبیه منم عصبی شدم مثل خودش 

وقتی آرومیم میشینم باهاش حرف میزنم میگم اینجا اینجوری کردی فلان روز دلمو شکستی میتونستی این کارو بکنی دعوامون نشه خلاصه خیلی توضیح میدم از همه رفتارهامون براش تا یکی دوروز خوبه دوبارره همون آشو همون کاسه.دوباره مجبورمیشم برم رو منبر براش که خوب بشه یکم.ازه خیلیم مغروره قهرمیکنه باید بری منت کشی حالا خوبه مقصر خودش بوده ها ولی من باید برم آشتی. منم دیگه جدیدا اصلا نمیرم منت کشی اینقد قهر میمونم تا خودش دیگه طاقت نمیاره میاد آشتی.تو هم نرو سمتش ولش کن بابا من با ابنجور آدم ده سال زندگی کردم عادت کرده نیاد آشتی فک میکنه وظیفمه