2777
2789

مشکلات بدن از صدر تا ذیل باعث مشکل مو میشه

مشکلات روحی باعث مشکل مو میشه

اخلال در اخلاط بدن باعث مشکل مو میشه

پس تا اینا حل نشن هر راهی بری موقته

شامپو مناسب سر

شستشو صحیح

هفته ای یکبار اسکراب کف سر

ماسک شیمیایی یا گیاهی متناسب با پوست سر و ساقه مو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربم اینه که روبالشی و کش مو ساتن خیلی به موهام تاثیر داشت.اب داغ نشستن و نشسته شستن خیلی خوب بود.یه سری ماسکا به موهام خیلی جواب داد مثل ماست و عسل و روغن زیتون.شونه چوبیه دندانه درشت هم نگم که خیلی خوب بود.ماسک مو هم تو حموم نمیزنم اما یه ماسک دکتر برام نوشته فرانسویه بلد نیستم اصن بخونم مارکشو.خیییلی دوسش دارم.خیلی به موهام میسازه.ولی خودش از خارج میاورد تو مطبش میفروخت برا همین تو داروخونه ها پیدا نمیکنمش

دیشب بحثش بود همینجا اتفاقا گفتم این پیچ و قسمت هایلایتا اسنشال اویل اگه اشتباه نکنم دو ماهه انجام میدم  خیلی خوب نتیجه گرفتم برای ریزش مو  کلا نکات خوبی داره 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
آره واقعا منم موندم از کجا شروع کنم 🥺

اول باید یه چکاب کلی بدی

تیروئیدتم چک کنی

پلی کیستیک هم نباشی

بعد ویتامینای بدنتو تامین کن

بعد شامپوی مناسبتو پیدا کن

دوتا پیج خوبم من میشناسم بهشون سر بزن

گیسو

سوگند

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
منم از شونه چوبی استفاده میکنم ولی ریزش دارم 😔

بشین تو حموم بشور موهاتو.ماسک مو یا نرم کننده به کف سرت نزن.کلا روغن به کف سرت نزن.خیس خیس هم شونه نکن.بعد چک کن ببین هورمونات مشکلی نداره؟مشکل زنانه یا گارشی نداری؟کمخونی و کمبود ویتامین نداری؟

اول باید یه چکاب کلی بدی تیروئیدتم چک کنی پلی کیستیک هم نباشی بعد ویتامینای بدنتو تامین کن بعد ش ...

پیج گیسو رو دارم با این وضعیت اصلا نمیشه رفت بیرون خودم حس میکنم ویتامین بدنم کمه امشب زینک خوردم 

واقعا من موهام وقتی خیسه شونه میکنم نمیدونستم 

وقتی موهات خیسه انقدر ضعیفه که کافیه بایه فشر کوچیک کنده بشه.طریقه صحیح شونه زدن هم مهمه.از پایین یه تیکه شونه کن مثلا ده سانته پایینشو شونه کن.بعد بیست سانته پایینو شونه کن همین طور تا بالا.بزنی طریقه درست شانه زدن تو اینترنت بهت تصویری نشون میده باعث میشه موهات کنده نشه