2777
2789

من بیومیل میدادم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نان شیر خودتو اصلا نمیدی بهش؟

نه😥اوضاع پیچیده ای شده از طرفی رفلاکس داره دکتر شیر انتی رفلاکس داد ولی باز بالا میاذه تواین کرونام نمیشه تن تن دکتررف

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
باید ببینی چی به بچه شما میفته  هر بچه ای با یه شیر وزن میگیره  ولی سوپرانو رو من پیشنها ...

حتی رفلاکسیا؟دکترم بردمش فایده نداره خیلی ناراحتم

نه😥اوضاع پیچیده ای شده از طرفی رفلاکس داره دکتر شیر انتی رفلاکس داد ولی باز بالا میاذه تواین کرونام ...

الهی کاش میتونست در کنار شیر خشک  از شیر خودتم بخوره حتی 2وعده در روزم براش خیلی خوبه،

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
الهی کاش میتونست در کنار شیر خشک  از شیر خودتم بخوره حتی 2وعده در روزم براش خیلی خوبه،

داغ دلمو تازه نکن سر این موضوع افسرده شدم  

چیکار کنم بنظرت🥺

حتی رفلاکسیا؟دکترم بردمش فایده نداره خیلی ناراحتم

رفلاکس ک شیر مخصوص خودشو داره 

ولی عزیزم میتونی یه شیر سبک معمولی بهش بدی مثلا ببلاک 

ولی بعد از شیرش ۲۰ دقیقه ب حالت ایستاده بگیریش و تشک آنتی رفلاکس برای خوابش بگیری 

اینجور دیگه اذیت نمیشه 

راستی عرق نعنا هم ندی بهش برا رفلاکسبا خوب نیس

داغ دلمو تازه نکن سر این موضوع افسرده شدم   چیکار کنم بنظرت🥺

عزیزم اصلا غصه ی اینکه شیر مادر نخورده رو نخوری 

دختر خودم شیرخشکیه و چندتا از بچه های فامیل ک همسنش هستن شیر مادر خوردن 

اونا هی مریضن با وضعی ک خیلی هم تپلن 

ولی ماشالله دختره من حتی یکدفعه هم مریض نشده 

داغ دلمو تازه نکن سر این موضوع افسرده شدم   چیکار کنم بنظرت🥺

ببین برا اینکه بالا نیاره و رفلاکسش بهتر بشه وقتی شیر میخوره تا نیم ساعت نخابونش و بغلش کن، شکمشو همیشه ماساژ بده، شیرم همیشه در حالت نشسته بهش بده، بعد شیرش گاهی دستتو بزار زیر شکمش برعکس بگیرش که برنگرده شیری که خورده

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
عزیزم اصلا غصه ی اینکه شیر مادر نخورده رو نخوری  دختر خودم شیرخشکیه و چندتا از بچه های فامیل ک ...

همش بد میگن ازشیرخشکیا