2777
2789
عنوان

خانومایی که به گل و گیاه واردید

745 بازدید | 15 پست

سلام، تو محل کار من یه گل کنتیا هست، که فکر کنم بهشون بحد کافی آب ندادن، من هفته ای دوبار آب در حد کم میریزم پاش، ولی چند ساعت بعدش اندازه دو بند انگشتمو کردم تو خاک، کاملا خشک بود، فکر کنم خاک اطراف ریشه ش خشک شده باشه

حالا میخواستم بدونم درسته اینطوری نتیجه گیری کردن و اگه رطوبتی در اون قسمتا حس نکنم یعنی بخاطر خشکی زیاد به این روز افتاده دیگه؟

و اینکه کاملا برگاش قهوه ای شدن، چیکار کنم نجاتش بدم چن بار در هفته آبیاری شه که ازون حالت خارج شه؟ چون در کل گیاه کم آبیه ولی فکر  کنم منظم بهش آب ندادن که باین روز افتاده

خیلی م در معرض نور بود گذاشتم یجا که نور بهش مایل باشه

اب به اندازه ای بده که از زیر گلدون خارج بشه .تا خاک تنفس کنه . زیر گلدونی بعد ده دقیقه خالی کنید&n ...

مرسی عزیزم ❤  کود مایع  خاصی میشناسید که خوب باشه براش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنتیا عزیزم نور شدید مستقیم نمیخواد نور باید ملایم باشه و غیر مستقیم علت خشک شدن برگش میتونه نور مستقیم آفتاب و یا خشکی محیط باشه برا برطرف کردن خشکی محیطش باید یا براش جزیره درست کنی با سنگریزه به ای صورت که تو زیر گلدونیش سنگ بذاری و سنگ ها رو همیشه مرطوب کنی و غبار پاشی هم براش انجام بدی بهتره از اب جوشیده شده سرد و اینکه ۲۴ ساعت تو دمای محیط منده بهش آب بدی و غبار پاشی کنی. هر زمان که خاک گلدان کامل خشک بود باید اب بدی اگه گلدونش بزرگ باشه ممکنه زیر گلدون مرطوب باشه بالاش خشک به همی دلیل با آبیاری زیاد کم کم نابود میشه.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کنتیا عزیزم نور شدید مستقیم نمیخواد نور باید ملایم باشه و غیر مستقیم علت خشک شدن برگش میتونه نور مست ...

ممنونم از توضیحات مفیدتون

عزیزم، ما تو اقلیم مرطوب هستیم، و اینکه تو ساعات کار کلا کولر گازی روشنه تو این فصل، اون جزیره بهش آسیب نمیزنه؟ 

بعد اینکه، من پرسیدم گفتن مرتب بهش آب نمیدادن، نور آفتابم مستقیم روش بوده قبلا، من حدود ۱ماه و نیمه هفته ای دوبار بهش آب میدم اونم نه ب مقدار زیاد، به نظرم نمیاد پایین گلدون مرطوب باشه، الان موندم چیکار کنم طفلکی ازون حال دربیاد....به شک افتادم یه وقت مقدار آبشو زیاد نکنم کلا نابود شه 

منظورتون از غبار پاشی، پاشیدن آب با آبپاش به برگاشه؟ 

ممنونم از توضیحات مفیدتون عزیزم، ما تو اقلیم مرطوب هستیم، و اینکه تو ساعات کار کلا کولر گازی روش ...

جزیره باعث خنک شدن اطراف گیاه میشع و بهش رطوبت میرسونه که براش مفیده در برابر باد مستقیم کولر هم نباید باشه . آبیاری همیشه باید در حدی باشه که ریشه کامل اب بخوره باید در حدی بدبد که یکم از گلدون خارج شه و هروقت خاک کامل خشک شد باز اب بدین.  تقریبا همون هفته ای یکبار براش کافیه خصوصا وقتی که هوا سرد میشه و دیگه نیاز نیس آبیاری زیاد باشه.

جزیره باعث خنک شدن اطراف گیاه میشع و بهش رطوبت میرسونه که براش مفیده در برابر باد مستقیم کولر هم نبا ...

امروز دیدم برگاش خیلی خشک شده، زده مشون.....با بیلچه خاکشو یکمی کنار زدم اطراف ریشه کاملا مرطوب  بود، تو زیر گلدونی م آب بود....درواقع اطراف ریشه آب داشت خاکِ بالاش خشک بود، من زیر گلدونیو ورداشتم  چهار طرفشو بلند کردم هوا بکشه از پایین، یکمی خشک شه....شاید سبز شد. فکر کنم همون مقدار مرطوب بودنم براش خوب نیست که اینطوری شده😕 فعلا فکر کنم دو هفته آب ندم بهش بهتره 

امروز دیدم برگاش خیلی خشک شده، زده مشون.....با بیلچه خاکشو یکمی کنار زدم اطراف ریشه کاملا مرطوب  ...

برا همین میگم عزیزم که باید خاک کامل خشک شه بعد اب بدین و اینکه اب زیر گلدونی هم باید همیشه خالی شه و پر نشه برمیگرده تو گلدون و ریشه رو خراب میکنه. اون برگ های خشکیده رو بچینید ابیاریشو تنظیم کنید و جزیره براش درست کنید تا کم کم شاداب شه ان شالله.

برا همین میگم عزیزم که باید خاک کامل خشک شه بعد اب بدین و اینکه اب زیر گلدونی هم باید همیشه خالی شه ...

ممنونم از راهنماییاتون خیلی کمکم کرد، فعلا دو هفته بهش آب نمیدم، انشاءالله که برگرده

مرسی از وقتی گذاشتید❤🌷

ممنونم از راهنماییاتون خیلی کمکم کرد، فعلا دو هفته بهش آب نمیدم، انشاءالله که برگرده مرسی از وقتی گ ...

دو هفته هم شاید طول بکشه عزیزم میتونی یه چوب داشته باشی بزنی داخل خاک یا با بیلچه چک کنی ببینی کامل خشک میشه یا نه 

مرسی فدای تو❤❤

دو هفته هم شاید طول بکشه عزیزم میتونی یه چوب داشته باشی بزنی داخل خاک یا با بیلچه چک کنی ببینی کامل ...

😘 ممنونم اتفاقا خودمم دو هفته مد نظرم بود، حتما چک میکنم...خیلی لطف کردید، خودتونو خانواده تون سالم و به دور از بلا باشید 🌷

😘 ممنونم اتفاقا خودمم دو هفته مد نظرم بود، حتما چک میکنم...خیلی لطف کردید، خودتونو خانواده تون سالم ...

فدای شما عزیزم همچنین مررسی❤❤🌺🌺