2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی

283 بازدید | 36 پست

من خوابم نمیبرهه همش دارم به این موضوع فکر میکنم🤔🤔

چرا یه محله تو تهران انقدر کلاس و فرهنگ مردمش بالاست و یه محله دیگه با اینکه از لحاظ جغرافیایی یکیه اما به درد نمیخوره و ادم اونجا احساس بدبختی میکنه؟

من مرکز نشینم و واقعا از اینجا متنفرم چون افتضاحه

اما هر وقت میرم انقلاب اونقدر افتضاحه که ناخوداگاه یاد بدبختیام میفتم

هر وقتم میرم سمت غرب یا شمال حس میکنم به همه ارزوهام رسیدم😂😂 واقعا چرا؟

چه فرقی بین شهران و سعادت اباد داره یا حتی شهرک غرب

چه فرقی بین جنت اباد و شمرون داره که انقدر یه جا مردم بی کلاس داره یه جا باکلاس و سرزنده؟ اینا از چی نشات میگیرهسر این خوابم نمیبره😐😐

مثلا یه روز همه ی بدختا تصمیم میگیرن برن یه جا و اونجا میشه نازی اباد و جنوب تهران و پولدارا میرن شمال میشه سعادت اباد😂😂😂

به خاطر چیه این تفاوت فرهنگ و درامد و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر حضور پول پول الان زندگی هارو میچرخونه و رفاه میاره همون چیزی که بهت حس خوبی میده رفاهه

خب مثلا چرا پولدارا نرفتن شرق زندگی کنن چرا یهو همه تصمیم گرفتن برن غرب😂😂

کلا از زیر پل سید خندان به بالا رو دوس دارم.....امروز هم اونجا بودم.....حس خوبی داشتم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

چون غرب زودتر ساخته شده

البته فقط شهرك غرب

چون خيلي زوذتر ساخته شده تا تهران بارس

چون قواره خونه ها ذرشت تر بوده

💍♥ i said yes 

شمال تهران از اول خوش اب و هوا تر بود رفتن اونجا پولدارا

بعد هم کشیده شدن به غرب

چی بگم که سکوت بهتره...
به محل زندگي نيست  اونا چون شكل محلشون قشنگه ادم فكر ميكنه با فرهنگ ترن داخل زندگيشون بري ميب ...

نه کاری ندارم به پولشون

من میخوام ببینم از کی این تقسیمات به وجود اومد که یه محله اونقدر افتضاحه و یه محله اونقدر خوب

امروز رفتم قیطریه اصلا انگار رو ابرا بودم همه چیز تر و تمیز و خوب 

بعد اومدم پیروزی و نبرد همه تو دل هم بودن همه داد و بیداد میکردن محلشون زشت و کثیف بود

خب این تفاوت کی به وجود اومد؟

اما من اینطور فکر نمیکنم چون معتقدم تو هر محله ای چه بالا و چه جنوبی ترین نقطه تهران آدم بافرهنگ و بی فرهنگ وجود داره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...