2777
2789

نمونش دختر خودم امروز بخاطر کار شوهرم منو دخترم اومدیم خونه مامانم آبجیم اینا هم اومده بودن دختر ۳ سالم با بچه خاهرم ک همسن خودشه ساکمو باز کردن سوتینامو اوردن وسط حال جلو همه داشتن باهاشون بازی میکردن دخترم اتو اورده بود داشت اتوشون میزد ینی جلو بقیه آب شدم داداشامو دامادمم بودن داداشم گف اینا دارن چکار میکنن سریع مامانم گرفتشون از دسش وایی هنوز ک یادم میاد نمیدونم بخندم یا خجالت بکشم😪😩 حالا دامادم زیر زیرکی میخندید فکنم میدونس مال منن😬🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم واسه پسرم لباس بگیریم همین ک وارد مغازه شدیم زارت گوزید آبرو واسمون نذاشت😂

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

یروز عصر واسم مهمون اومد منم چایی ریختم و با کاکائو و خرما گذاشتم رو میز...دیدم پسرم رفته سر کابینت کیکهایی که براش پخته بودم رو آورده و به مهمونا میده میگه بفرمایید ما از ایناهم داریم مامانم واسه من پزیده😫😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مادر شوهم وسواس داره هر بار می‌رفت دستشویی دمپایی پسرم رو می‌شست پسرم چهار پنج سالش بود اونم به تلافی چکمه های مادر شوهرم روپر آب می‌کرده آخه تو دستشویی چکمه می‌پوشید از پسرم می پرسیدیم چرا این کارو می کنی؟ می‌گفت چه جور او ن کفشم رو خیس می کنه منم این کارو می کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

پسرم موقع ختنه کرده بود توی مطب دکتر دخترم چنان جیغی میزد که باید منم ..... بکنید 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست