2777
2789
عنوان

سقط جنين ١٩ هفته

937 بازدید | 19 پست

دوستان كسي بوده تو ١٩ هفته بخاطر اشتباه پزشك مجبور به سقط بشه؟ من بايد زودتر دكتر برام سونو ميداد تا تشخيص بده نياز به سركلاژ هست يا نه.. من همه ي سونو هارو به موقع دادم همه سالم بودن.. تو سونوي آنومالي دكتر گفت دهانه ي رحم بازه بايد سركلاژ شي

رفتم پيش دكترم سونوي واژينال كرد گفت فردا صبح بيا عمل كنيم

از همون شب احساس ترشح داشتم، بعد از عمل گفت من دست نزدم كيسه آب بيرون بود تقريبا.. برو فقط بخواب و تكون نخور!

فرداش با درد زايمان طبيعي بعد از ١٠ ساعت به خودم پيچيدن رفتم سونو گفتن ضربان قلب نامنظم هست و آب دورش كم شده برو بيمارستان براي سقط..

هنوز باورم نميشه به اين راحتي از دست دادمش

پر از خشمم و حسرت و عذاب وجدان.. همه ي اين اتفاقا تو دو روز افتاد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم ، خیلی سخته 

من بچه اولم رو به خاطر سهل انگاری پزشک که سرکلاژ نکرد تو ۲۴ هفته از دست دادم 

بعد اونم هی باردار شدم و نشد 

تا اینکه آخرین بارداریمم تو ۱۹ هفته از دست دادم به خاطر مشکل حاد قلبی جنین

خدا بزرگه ، به خدا توکل کن ، روزهای سخت میگذره

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

من اصلا چیزی از سرویکس نمیدونستم وبچه اولم 19 هفته سقط شد، یعنی دهانه رحمم باز شد... نه دکترم تو انومالی طول سرویکس خواسته بود نه سونوگراف چک کرده بود... اینم قسمت من بود دیگه...😞 

ولی شش ماه بعد باردار شدم و با استراحت مطلق و سرکلاژ به هفته 38 رسیدم. 

دوست داشتی بیای گروه سرکلاژیها درخواست دوستی بده ببرمت. اونجا پر از تجربه و امید و همدردیه... به امید روزهای بهتر❤

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
من اصلا چیزی از سرویکس نمیدونستم وبچه اولم 19 هفته سقط شد، یعنی دهانه رحمم باز شد... نه دکترم تو انو ...

خداروشكر عزيزم🌺

من ميدونستم همه چيو

وقتي سونوي تشكيل قلب دادم اولين چيزي كه به دكتر گفتم سركلاژ بود كه گفت هفته هاي بالاتر بررسي ميكنم

منم ديدم هيچ علائمي ندارم، غكر نميكردم نياز باشه

من پيش اين دكتر عمل كرده بودم.. به بدن من آگاه بود كاملا

سهل انگاري كرد..

خداروشكر عزيزم🌺 من ميدونستم همه چيو وقتي سونوي تشكيل قلب دادم اولين چيزي كه به دكتر گفتم سركلاژ ب ...

قسمت نبوده دیگه چیزی که من با گفتنش اروم میشدم.. ایشالا بعدیو با اگاهی و مراقبت پیش میری و به سلامتی بغلش میگیری...❤

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
هموني كه ميخواستم هميشه.. يه دختر سالم

حکمته  گلم من یک پسر  به دنیا آمد و فوت کرده و دوتا سقط داشتم. الان باردارم همش. درحال استرس خدا بمن  پسر سالم بده هیچی نمیخوام خیلی سختی کشیدم همش سر قبر پسرم میرم ولی با زم آروم نمیشم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم