خواهرم فردا میره و چادری نیست ولی فردا میپوشه. اگ پرسیدن همیشه میپوشی چی بگه؟ چه جوابی بده راستشو بگه یا بگه همیشه میپوشم؟؟؟
turk girl ملوسک نانازم شناختین که❤؟! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای یکسان بودن حقوق زن و مرد است. 👫 فیتنس کار بودم که الان بخاطر پسرکوچولوم ورزش و عشقم هولاهوپ رو گذاشتم کنار ولی شما همچنان ادامه بدید اکی🎉🤸♀️؟! جدید نیستم سه ساله اینجام چهاربتر تعلیق شدم🤭💪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا بگ همیشه میپوشم یا بگ همیشه محجبه هستم حالاچادرنمیپوشم ولی محجبم
خیلی استرس داره طفلک
turk girl ملوسک نانازم شناختین که❤؟! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای یکسان بودن حقوق زن و مرد است. 👫 فیتنس کار بودم که الان بخاطر پسرکوچولوم ورزش و عشقم هولاهوپ رو گذاشتم کنار ولی شما همچنان ادامه بدید اکی🎉🤸♀️؟! جدید نیستم سه ساله اینجام چهاربتر تعلیق شدم🤭💪
آخرش میان تحقیق می کنن ولی پوشید بگه همیشه می پوشم بعدم در مورد هیچی راستش رو نگه همانی که اونا دوست ...
وای اخه دروغ سخته☹️
محل برگزاری نماز جمعه احکام نماز جمعه بگه چند بار در سال شرکت می کنیم و ... احکام نماز غسل رو بلد با ...
تا جایی که تونست خونده بقیش مونده به انصاف اونا