2777
2789
عنوان

تباه ترین استرس زندگیتون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 63 پست
😂😂من خودمم مثل تو بودم میفهمم چ عذابی کشیدی حالا من داستان بکارت و تا همین امسال و پارسالم داشتم ...

هعیییییی😂😂  

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه ن شوهر دارم ن دوست پسر ن هیچی پریودیم عقب میفته میگم نکنه حاملم😑😂😂

😂😂😂فک کنم این بیماری بین همه دخترا رایجه

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
هعیییییی😂😂  

اه

خداروشکر تموم شد😃🤣

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
اه خداروشکر تموم شد😃🤣

ولی افکار خنده داریه  من هر  بار یادم میاد یه دل سیر میخندم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

البته اینکه مدرک دکترا الکیه بی تاثیر نیست فرزندم

پیش حدود۲۰تادکتررفتم ۳بارام آرآی دادم ولی اصرارداشتم که من ام اس دارم وکسی نمیفهمه چقدربخاطرش غصه خوردم چقدردرموردام اس مطالعه کردم😭

ولی افکار خنده داریه  من هر  بار یادم میاد یه دل سیر میخندم

اره

در عین حال آزاردهنده

اره در عین حال آزاردهنده

اون موقع شاید ولی الان ذیگه نه 

پیش حدود۲۰تادکتررفتم ۳بارام آرآی دادم ولی اصرارداشتم که من ام اس دارم وکسی نمیفهمه چقدربخاطرش غصه خو ...

چرا اصرار داشتی مگه دلیلی داشتی؟

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
پیش حدود۲۰تادکتررفتم ۳بارام آرآی دادم ولی اصرارداشتم که من ام اس دارم وکسی نمیفهمه چقدربخاطرش غصه خو ...

خدای نکرده حدست درست که نبود ؟ بود؟ 

نه ولی به اندازه یه بیمارواقعی بخاطرش زجرکشیدم وغصه خوردم

خداروشکر
ولی عزیزم وقتی چند پزشک میگن مشکلی نیست دیگه اعتناد کن به حرفشون 

واقعاتمام علایمی روکه تواینترنت گفته بودداشتم ؛خودمم باورم نمیشه ام اس ندارم

خاله ی من هم همه ی علایمو داشت بعد از ستون فقراتش عکس گرفتن دیدن ام اس نبوده یه غذه ی خوش خیم روستون فقراتوو گرفته بوده وبهش فشار میاورده خداروشکرالان خوب شده با عمل

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.