بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖
یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️. تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯. یه تار موش که سهله...... :) فکرشم به کسی نمیدم😌. آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :( :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:)
ترم یک بودم ساعت ده امتحان داشتم ده شده بود هنوز نرسیده بودم،آژانس مسیرو اشتباهی رفت بهش که گفتم اینقدر نق زد و حرف بارم کرد از بس استرس امتحانو داشتم نتونستم هیچی بگم😒حالا انگار امتحان چی بود
فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه بودم تو اتاق تاریک خودم صدای ترسناک در میاوردم خودم میترسیدم یا فکر میکردم یه روز از خواب بیدار میشم مامان و بابام تمساح میشن منو میخورن استرس بعدی هم این بود اگه پا بزارم رو بین کاشی ها یه بلایی سرم میاد
پسرخالم نوزاد بود منم ۱۰ سالم بود گرفتم بغلم سرشو فشار دادم حس میکردم رفت تو ،، بعدش شنیدم بچه اینطوری دچار مشکل میشه ،، تا الان که ۲۴ سالمه هر کار اشتباهی میکنه یا سوتی میده حس میکنم اثر کاره منه 🤦