2777
2789
عنوان

لواشک و میشه الوچه کرد؟

138 بازدید | 18 پست

مادرشوهرم لواشک خونگی درست کرده بهم داده با الو قرمز ،ولی  دوست ندارم لواشکش رو، میتونم تبدیلش کنم به الوچه؟

مثلا با یکم اب بپزم الوچه میشه؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

نه 😐

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا شفا چه فکری کردی همچین تاپیکی زدی عزیزم بنظر خودت میشه

باشه خب حالا بیا بزن😐 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
خوش ب حالت من مادر شوهرم چیزی نمیده ی بار نون خریده بود من یادم رفت بدم بهش موند تو سفره شوهرم کلی د ...

ای بابا😓

ی کاری میکنن ادم متنفر شه

ایشالله که درست میشه بسپارشون به خدااا

اخه با چه استدلالی این و گفتی 🙄🤔 روش رب انار بریز   لواشک الو به این خوشمزگیییی😋

نمیدونم گفتم شاید بشه، خیلی ترش شده اخهه 

خدایا شفا چه فکری کردی همچین تاپیکی زدی عزیزم بنظر خودت میشه

عزیزم سلام، یادته دیشب گفتی خدا شفات بده ، چون تاپیک زده بودم لواشک و میشه الوچه کرد یا نه، امروز من اب بهش اضافه کردم و الوچه شد😊