2777
2789
عنوان

دندان قروچه

| مشاهده متن کامل بحث + 10482 بازدید | 47 پست

میتونه از سردی باشه گرمی بهش بدین پسرم دندون قروچه داشت طب سنتی گفت ملاج سرش با روعن کنجد ماساژ بدم  وهروز ی قاشق کنجد بخور، بهتر شد الان خیلییی کم پیش میاد دندون قروچه کنه

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
پسر منم پنج سالشه و دندون قروچه داره

چه اقدانی کردین برا خوب شدنش؟؟؟

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدیدا بله قبلا خیییییلی اروم بود الان روز به روز بدتر میشه یعنی عصبی تر

عین پسر من

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
دخترای منم دارن. بزرگه 9 سالشه زیاده. کوچکه بهتره 

دکتر بردین؟؟بچه هاتون عصبین؟؟رفتار خودتون چطوریه

نه یه جا خوندم به خاطر نا منظمی دندوناشه آخه یه دندون اضافه تو لثه اش داره

نه بابا پسر من تازه داره دندان هاشم میریزه

ربطی به دندان نداره

میگن یا از انگله

یا استرسی که روزها میکشه

میتونه از سردی باشه گرمی بهش بدین پسرم دندون قروچه داشت طب سنتی گفت ملاج سرش با روعن کنجد ماساژ بدم ...

چه خوب منم امتحان کنم

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
نه بابا پسر من تازه داره دندان هاشم میریزه ربطی به دندان نداره میگن یا از انگله یا استرسی که روزه ...

مگه چندسالشه؟

مطمئنی دندون خراب نداره

از انگل نیس

انگل علائم دیگه داره

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
میتونه از سردی باشه گرمی بهش بدین پسرم دندون قروچه داشت طب سنتی گفت ملاج سرش با روعن کنجد ماساژ بدم ...

حتما انجام میدم ممنونم

عزیزم توجهتان وبش بیشتر کنید آزادش بزارید اصلا کاریش نداشته باشید من تو ۳۵سالگی دندون قروچه میکنم😑بچه منم ۶ سالشه هیچ کاریش نداریم رهاش کردیم اعصابش راحت باشه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
مگه چندسالشه؟ مطمئنی دندون خراب نداره از انگل نیس انگل علائم دیگه داره

۶ سالشه دوتا جلویی تازه افتاده داره درمیاره

نه دندان خراب نداره اصلا

۶ سالشه دوتا جلویی تازه افتاده داره درمیاره نه دندان خراب نداره اصلا

گلم بچت مشکل تنفسی که نداره؟؟؟ 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
عزیزم توجهتان وبش بیشتر کنید آزادش بزارید اصلا کاریش نداشته باشید من تو ۳۵سالگی دندون قروچه میکنم😑ب ...

بخدا رهاش کردم

هیچ کاری نداریم باهاش

رئیس خونمون شده

هرچی میگه میگیم چشم پسرم

بهترین هرچیزی رو بین دوستاش داره

دوچرخه ۱۰ میلیونی گرفتیم تازگیا

قبل اینکه چیزی بخواد براش میخریم

لباس مبارزه تکواندو گرونترینش بین دوستاش

همه چی

ولی دکتر همش میگفت مدارا کنین

اعصابم بهم ریخت

آخه مدارا بیشتر از این چکارکنیم

دختره من خوابه نمیدونم چرا داره ناله میکنه😳🤣🤣🤣

از خستگیه

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم