2777
2789
عنوان

با مامانم چیکارکنم

154 بازدید | 4 پست

من ۲۷ سالمه ویه پسر ۶ ساله دارم .

رابطه ام باهمسرم خوب نیست به خاطر خیانت هایی که بهم کرده من نمیتونم ببخشمش اما نمیتونم طلاق بگیرم درنتیجه فشار روحی زیادی تحمل میکنم حالا یکساله خانواده ام میدونند چه اتفاقی برام افتاده اما به جای حمایت فقط نصیحت میکنند دیگه دارم خفه میشم اشتباه کردم که مشکلم بهشون گفتم کمکی که نکردند فقط مدام نصیحت میشنوم چیکارکنم راحت بشم به خدا دیگه حوصله اشون ندارم همین یه ذره انرژی ام که دارم ازم میگیرند رابطه ام بامادرم خیلی خوبه ومادرم توهمه چیز بهم دستور میده ومن همیشه اطاعت میکنم اما دیگه خسته شدم چه جوری بهش بفهمونم میخوام مستقل باشم؟؟تحمل این زندگی کاراسونی نیست اما مادرم باکنترل های بیش ازحدش اجازه نمیده هیچ فعالیتی داشته باشم احساس میکنم منو تو این زندگی دفن کردن اجازه نمیدن نفس بکشم

دور باش اما نزدیک من ازنزدیک بودن های دور میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.