2777
2789
عنوان

تجربه برگشت به رابطه‌ تمام شده

110 بازدید | 13 پست

سلام ، شبتون به خیر 🩷

خیلی پیش میاد که دخترا از سن کم وارد رابطه های دوستی میشن ، عمق رابطه و مسائلی که تجربه میکنن میتونه پراکنده و متفاوت باشه، اما کلیت موضوع روی انتخاب بعدی شون هم تاثیر میذاره ، به چشم وقت گذرانی بهش نگاه می‌کنیم ولی ذهنیت ما رو نسبت به خودمون و روابط با دیگران شکل میده.

یکی از این چالش رابطه میتونه برگشتن به پسری باشه که به هر دلیلی یک سال / دوسال توی زندگی شون نبوده .

لطفا تجربه خودتون رو بنویسید ، منم سعی میکنم چیزایی که توی زندگی خودم بهش رسیدم رو بگم امیدوارم نسل سالمی بسازیم ♥️♥️

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

به عنوان مثال میتونید به دلیل قطع ارتباطتون ، چطور جدا شدید و چطور مسیر جدایی رو گذراندید کی به ثبات هیجانی رسیدید و وقتی دوباره باهم رو در رو شدید چه تجربه ای بود براتون 

آیا برگشت مسائل پیش آمده سابق رو برای شما تغییر داد؟ 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

من دوتا رابطه داشتم  به یکیش بعد از دو سال برگشتم بسیار بسیار سرد و خشک و افتضاح بود و کلا یه ادم دیگه شده بود. 

رابطه دومم بعد ازچهار ماه برگشتیم و هیچی مثل قبل نبود

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب پسری ک ی سال تو زندگیم نبود برگشتم و حقیقتا پشیمون نیستم ، حالم خوبه ، پسر رفتارش خیلی باهام خوبه و تابحال طی ۵ سالی ک باهاش بودم حتی یکبار بی احترامی نکرده یا روی حرفم حرف نزده ، خودم ازش جدا شدم اون برگشت سمتم و احساس کردم رابطمون ارزش ی شانس مجدد رو داره

کمتر از ۱ سال تو زندگیم نبود من خواستم برگرده و الان واقعا خوشحالم که تو زندگیمه 

دوست پسر و رابطه با جنس مخالف خوب نیس از دیدگاه خانواده ها که دید سنتی دارن اون دختر پیش خانواده پسر پایین میاد متاسفانه تو جامعه ما مخصوصا اگه مذهبی باشن ولی باعث شناخت عمقی میشه و از ازدواج سنتی بهتره تو صرفا خوده طرفتو کامل می‌شناسی بعد تصمیم میگیری ازدواج کنی یا جدا شی 

به عنوان مثال میتونید به دلیل قطع ارتباطتون ، چطور جدا شدید و چطور مسیر جدایی رو گذراندید کی به ثبات ...

دلیل قطع ارتباط ما ذهن پارانوئید و شکاک من بود ک بارها اون آقا رو در تنگنای روانی قرار دادم ، مسیر جدایی خیلی برام سخت نبود چون فکر میکردم بدون من حالش بهتره ، خودم خواستم ک برم ، اما برای اون سخت بود ، سال ۹۹ براش ی گردنبند خریدم ۲۸ هزار تومن ، حتی ی روز تو زمان جداییمون در نیورد از گردنش با اینکه میدونست من نمیبینم گردنبند رو ( دوستام بهم میگفتن) 

ما دوبار تجربه ی جدایی در ۶ سال ارتباط داشتیم و ب جرعت میتونم بگم با وجود ۱ سال فاصله ای ک بینمون افتاد از روز اول برگشت و دیدارمون همه چیز مثل قبل شد حتی بهتر ، بالغانه تر بهم عشق ورزیدیم و من تئوری برنگشتن ب آدم قبلی رو نقض میکنم چون ما هر بار عاشقانه تر از قبل جدایی بودیم و قدر همو بیشتر دونستیم 

من خیلی اهل نظرات طولانی نبودم ولی نمیدونم چرا دلم خواست تو این تاپیک کامنت بذارم

من دوتا رابطه داشتم به یکیش بعد از دو سال برگشتم بسیار بسیار سرد و خشک و افتضاح بود و کلا یه ادم دی ...

ممنونم عزیزم ، چه چیزی برای شما ایجاد امید و انگیزه برای ارتباط دوباره کرد؟  

من ب پسری ک ی سال تو زندگیم نبود برگشتم و حقیقتا پشیمون نیستم ، حالم خوبه ، پسر رفتارش خیلی باهام خو ...

سلام عزیزم ، امیدوارم خوشبخت ترین بشی

فکر میکنی خودت نیاز به زمان و فاصله داشتی ؟ 

کمتر از ۱ سال تو زندگیم نبود من خواستم برگرده و الان واقعا خوشحالم که تو زندگیمه دوست پسر و رابطه با ...

مرسی عزیزم ،انشالله خوشبخت ترین بشی

چطور خواستی که برگرده ؟ 

میدونی نظرات سنتی و هرچیزی که بهش مربوطه جایگاهی توی زندگی زن امروز نداره ، واقعا مسخرست که خودمون رو از بدیهی‌ات زندگی دور نگه داریم. مثلا دوست پسر نداشته باشی که چی بشه؟ توی دهه ۲۰ بزنگی حرف محبت امیز نشنوی که چی بشه؟ 

البته که زندگی اهداف گسترده ای داره یه دختر جوان محصل چیزهای مهم تری توی زندگیش داره یا هر ارتباطی زمینه آسیب جسمی و روحی داره اما این بهانه خوبی برای زندگی نکردن نیست 🩷🩷

دلیل قطع ارتباط ما ذهن پارانوئید و شکاک من بود ک بارها اون آقا رو در تنگنای روانی قرار دادم ، مسیر ج ...

عزیزم ، چقدر خوشحالم که کامنت گذاشتی . به نظر کنم جوری که جا افتاده چیزی که خوب بود تموم نمیشد درست نیست . شروع شدن تموم شدن و ادامه دار بودن تحت تاثیر عوامل زیادیه … ممکنه هنهدچیز خوب باشه ولی رمانش مناسب نباشه

مرسی عزیزم ،انشالله خوشبخت ترین بشی چطور خواستی که برگرده ؟ میدونی نظرات سنتی و هرچیزی که بهش مربوطه ...

از دوست مشترکمون خواستم صحبت کنه چون مقصر تموم شدن رابطه من بودم اونم برگش و از قبل بهتر شد آره چیزای دیگ ام الویت زندگیه ولی رابطه اگه درست باشه و جدی مانع نمیشه