2777
2789
عنوان

چند توصیه اسلامی برای بارداری ..............

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 150 پست
از حضرت امام زین العابدین علیه السلام منقول است که هر که این دعا را بسیار بخواند هر چه خواهد از مال و فرزند و خیر دنیا و آخرت خدا به او عطا فرماید

رَبِّ لا تَذَرْنى فَرْدا و آنتَ خَیْرُ الْوارِثینَ وَاجْعَلْ لى مِنْ لَدُنْکَ وَلّیِا یَرثُنى فى حَیوتى وَیَسْتَغْفِرُلى بَعْدَ مَوْتى وَاجْعَلْهُ خَلْقا سَویّا وَلا

تَجْعَلْ لِلشَّیطانِ فیهِ نَصیبا اللهم انی اءَسْتَغْفِرُکَ وَ اَتوُبُ اِلَیکَ اِنَّکَ اَنْتَ الْغَفُوُر الْرَحیمُ

و از براى فرزند هفتاد مرتبه این دعا بخواند.
از حضرت صادق علیه السلام منقول است که هرگاه زنى را حملى باشد و چهار ماه بر او بگذرد روى او را به قبله کن و آیة الکرسى بخوان و دست بر پهلوى او بزن و بگو

اللهم انی قَدْسَمَیْتُهُ مُحَمَّدا

یعنى خدایا من او را محمد نام کردم چون چنین کند خدا آن فرزند را پسر گرداند پس اگر او را محمد نام کند مبارک باشد و اگر نام نکند خدا اگر خواهد به او بخشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کتاب طب الائمه روایت کرده است که شخصى به خدمت حضرت امام محمد باقر علیه السلام شکایت کرد کمى فرزند را آن حضرت فرمود
سه روز بعد از نماز صبح و نماز خفتن هفتاد مرتبه سُبْحانَ اللّهِ

و هفتاد مرتبه اَسْتَغْفِرُاللّهِ بگو

و بعد از آن این آیه را بخوان

اِسْتَغْفِرُو اَربَّکُمْ اِنَّهُ کانَ غَفّارا یُرْسِلُ السّماءُ عَلْیکُم مِدْرارا وَ یُمِدُّکُمْ به اموال وَبَنینَ وَیَجْعَلُ لَکُمْ جَنّاتٍ وَیَجْعَلُ لَکُمْ اَنْهارا

پس در شب سیم با زن خود جماع کن که خدا پسریکه خلقتش درست باشد به تو عطا می فرماید
در کتاب نوادر الحکمه روایت کرده است که شخصى به نزد حضرت امام جعفر صادق علیه السلام آمد و گفت یابن رسول اللّه هشت دختر بهم رسانیده ام و روى پسرى ندیده ام حضرت فرمود وقتیکه در میان پاى زن بنشینى دست راست خود را بر جانب راست ناف زن بگذار و سوره انا انزلناه را هفت نوبت بخوان و بعد از آن جماع کن و چون اثر حمل ظاهر شود پس در شب ها دست بر جانب راست ناف زن بگذار و هفت مرتبه سوره انا انزلناه را بخوان آن مرد گفت که چنین کردم و هفت پسر پى هم خدا به من روزى کرد.
بسند معتبر منقول است که حضرت رسول صلّى اللّه علیه وآله وسلّم فرمود که اول چیزیکه زن زائیده بخورد باید که رطب باشد چنانچه حقتعالى به حضرت مریم فرمود که بعد از زائیدن حضرت عیسى رطب بخورد گفتند که اگر وقت رطب نباشد چه کند؟ فرمود که نه دانه خرما از خرماهاى مدینه بخورد و اگر نباشد نه دانه از خرماهئیکه باشد بخورد بدرستیکه حق تعالى می فرماید که به عزت و جلا خودم سوگند که هر زنى تازه زائیده که رطب بخورد فرزند او را بردبار گردانم .
در حدیث دیگر از حضرت رسول صلّى اللّه علیه وآله وسلّم منقول است که بزنان حامله بخورانید کندر بدرستیکه طفل در شکم مادر کندر غذاى او شود دلش محکم و عقلش زیاد می شود و اگر پسر باشد شجاع می شود و اگر دختر باشد سرینش بزرگ و به سبب این نزد شوهر عزیز می باشد.
منقول است که چون به آن حضرت بشارت فرزند می دادند نمی پرسید که پسر است یا دختر بلکه اول می پرسید که خلقتش درست است ؟
پس اگر می گفتند که درست است و عیبى در خلقتش نیست می فرمود

اَلْحَمْدُالِلّهِ الَّذى لَمْ یَخْلُقْ مِنّى شَیْئا مشوها

یعنى سپاس خداوند را که از من نیافرید فرزندیرا که قبیح و معیوب باشد.
از حضرت امیرالمومنین علیه السلام منقول است که کام فرزندان خود را به خرما بردارید که حضرت پیغمبر صلّى اللّه علیه وآله وسلّم چنین کرد با امام حسن و امام حسن صلوات اللّه علیهما وحضرت رسول صلّى اللّه علیه وآله وسلّم فرمود که هرکه فرزندى از او متولد شود باید که اذان در گوش راست او و اقامه در گوش چپ او بگوید که نگاهدارنده او است از شر شیطان .