parisajon12 مدیر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 عنوان شاید 🖤 | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 17 پست کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم... 1400/06/02 | 15:18 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giissa عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 2551 یه مدت نمازهامو خوب نخوندم الان دارم تلاشم و میکنم بخونم خیلی تاثیر داره🌹 ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ... تو را آنجا خواهم دید..!
parisajon12 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 صدای اذانوو شنیدی سری بلند شوو اینطوری بیشتر سروقته نمازات چشم یه برگه گذاشتم روی بخچال هر روز که نمازمیخونم تیک میزنم اینطوری انگیزه میشه برام بخونم عزیزم کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50507 چشم یه برگه گذاشتم روی بخچال هر روز که نمازمیخونم تیک میزنم اینطوری انگیزه میشه برام بخونم عزیزم&nbs ... اره دقیقا منم نمازای قضارو اینطوری میکنم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖