2777
2789
عنوان

واقعا شوهرکردن اینجوره؟💔😢

1168 بازدید | 102 پست

هرچی تاپیک میخونم

راجبه مسائل مربوط به  شوهر

یا خیانته ،یا بی محلی ،یا خسیس،یا بی حوصله ،یا لج کرده،یا بیکاره، یا زنشو دوس نداره،یا به قیافه زنه ایراد میگیره،یا مادرش دخالت داره توزندگیشون،یا برادر شوهره تو کف عروسه ، یا جاریش باهاش دعوا داره،یا خیلی چیزای دیگه......

منکه مجردم ... واقعا این همه درد سر داره زندگی مشترک؟یا اینا فقط تو نی نی سایته؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دروغم زياد ميگن بخاطر كمبود توجه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

زندکی خوب و بد داره

اما خوب خوبا نمیان تاپیک بزنن وای همسرم برام فلان لطف رو کردا که اکثریت بدی ها رو مینویسن 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

نی نی سایت . سایته یه طرفه ب قاضی رفتن ها و قضاوت های بیجا و پیاز داغ اضافه کردن هاست

ب دل نگیر

زندگی های اطرافت رو نگا کن

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰