2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مثلا اول پزشکی زده باشی بعد فرهنگیان  و مصاحبه هم قبول بشی

اگه رتبت به پزشکی بخوره اونو قبول میشی اگه نه فرهنگیان ولی دیگه انتخابای بعد فرهنگیان برسی نمیشه چون فرهنگیان رو قبول میشی

ببین عزیزم اگه مصاحبه قبول بشی اون کد رشته تو لیستت میمونه اگه قبول نشی کلا حذف میشه 

.بعد میان از اون بالا دونه دونه برسی میکنن هر جا قبول بشی وایمیسته 

اگه رشته هایی که قبل از فرهنگیان رو زده باشی و رتبت برسه بهشون اونا رو قبول میشی ولی اگه نه .همین جوری میاد پایین تا میرسه به فرهنگیان و رو اون استپ میکنه

اگه مثلا اول پزشکی زده باشی بعد فرهنگیان  و مصاحبه هم قبول بشی اگه رتبت به پزشکی بخوره اونو قب ...

اگه اول دانشگاه شاهدو زده باشم چی ؟ بعد من چند تا رشته ازین دانشگاه انتخاب کردم اصلا نمیدونم که برا کدوم دعوت به مصاحبه شدم  چیکار کنم  اگه قبول نشم انتخابای دیگم بررسی میشه ؟

اگه اول دانشگاه شاهدو زده باشم چی ؟ بعد من چند تا رشته ازین دانشگاه انتخاب کردم اصلا نمیدونم که برا ...

فرقی نمیکنه شاهدم مصاحبه داره 

تا جواب نهایی انتخاب رشته هم نیاد متوجه نمیشید تو کودوم رشته قبول شدید .البته بعضیا میگن روز مصاحبه شاااااید بهتون بگن ولی اصولا نمیگن