2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش تومور مارکر

15346 بازدید | 4 پست

مادرم ۳ سال پیش مبتلا به سرطان سینه بوده و درمان کرده و هردو سینه رو کامل برداشته الان آزمایش تومر مارکرش مقدار cea برابر با چهار ممیز پنجاه ونه هست که رنجش رو زده کمتر از ۳ و مقدار ca 15-3 در رنج نرمال و کتر از ۳۰ یعنی شانزده ممیز سی و نه بوده آیا مشکلی وجود داره و بیماری عود کرده؟

سلام عزیزم امروز تاپیکت را اتفاقی دیدم میخواستم ببینم نتیجه آزمایش مامانت چی شد آخه مادرم یکسال پیش ...

سلام تروخدا میشه جواب منو بدین. مامان من ۵سال پیش سرطان سینه داشت شیمی کرد خوب شد الان cea۱۶ شده میشه تروخدا ج بدی ببینی چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تروخدا میشه جواب منو بدین. مامان من ۵سال پیش سرطان سینه داشت شیمی کرد خوب شد الان cea۱۶ شده میش ...

مادر من یک سال پیش روده اش را عمل کرد بعد هم شیمی درمانی چند وقت پیش همین ازمایش را داد 18 بود دکتر براش سی تی اسکن نوشت فقط کبدش مشکوک بود حالا باید یه کلونوسکوپی هم بده تا ببینیم چی میشه، دکترش گفت وقتیcea بره بالا احتمالا اینکه بیماریش در حال عود باشه هست، شما هم زودتر مادرت را ببر یه سونو از سینه اش بگیر انشالله که هیچ مشکلی نداشته باشه 

سلام تروخدا میشه جواب منو بدین. مامان من ۵سال پیش سرطان سینه داشت شیمی کرد خوب شد الان cea۱۶ شده میش ...

البته اگه یه جای بدن عفونت و التهاب داشته باشه cea میره بالا سیروز کبدی و التهاب روده هم باعث میشه این تست بره بالا