2777
2789

میگن تا 2 ملیون هم میره میشه نظرتون بگین

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ارزون نمیشه 

میخوام یه سکه پارسیان بخرم پس بخرم الان داره گرون میشه چون

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی  معلوم نیست

یکم پول دارم میخوام پارسیان بخرم که خرج نشه نمیدونم چیکار کنم

ارزونتراز این که نمیشه گرونترشو دگه خدا میداند

اخه ارزون تر بود یه صد و خوردی گرون شده دوباره نمیدونم میاد پایین یا نه

عزیز جان تازه ارزون هم بشه که نمیشه صد تومن ارزون میشه

اما ما بقی پولت میمونه و خرج نمیشه من چند تا خریدم کم کم تو گرونی هم خریدم اما هر موقع بخوام بفروشم کلی میشه

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

ارزون میشه 

توافق وین که انجام بشه دلار ریزش که به دنبالش هم ارزون میشه تا 900 

مثل فروردین که دلار تا 21 ریزش کرد به دنبالش طلا هم تا 900  چون همه چیز تمام شده بوده برای توافق

الان اصلا وقت خرید طلا نیست

بخر هرچی میتونی  روز به روز خوراکیها دارن گرون میشن اینکه دگه طلاست

اره دقیقا مامانم میگف گاوزبون تو چند روز شده کیلویی پونصد... یکم پول دارم نزدیک یک تومن گفتم یه پارسیان بخرم لااقل خرجش نکنم... راست میگین امروز میرم میخرم

عزیز جان تازه ارزون هم بشه که نمیشه صد تومن ارزون میشه اما ما بقی پولت میمونه و خرج نمیشه من چند تا ...

راس میگی من چهار تومن داشتم سه تومش انگار قرض دادم و خرج کردم برم همین بخرم از دستم نره