2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 

نه هیچ تاثیری نداره تو آزاد 

تحصیلات.چون بعدا میخوایم با نامزدم مغازمونو بچرخونیم 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
من  نه هیچ تاثیری نداره تو آزاد  تحصیلات.چون بعدا میخوایم با نامزدم مغازمونو بچرخونیم&nb ...

چ رشته ای ثبت نام کردی من دیپلم حسابداری  واسه دانشگاه ازاد میتونم هر رشته ای رو انتخواب کنم؟؟

من  نه هیچ تاثیری نداره تو آزاد  تحصیلات.چون بعدا میخوایم با نامزدم مغازمونو بچرخونیم&nb ...

عزیزم من معدل کلم ۱۸ و کتبی نهاییم ۱۵ قبولم میکنن؟ چون میگن شرط معدل داره

چ رشته ای ثبت نام کردی من دیپلم حسابداری  واسه دانشگاه ازاد میتونم هر رشته ای رو انتخواب کنم؟؟

حسابداری رفتم 

اره مشکلی نداره.آزاده دیگه توجهی نداره به این جور چیزا 

بجز ی سری رشته هاش مثل پزشکی که خبر ندارم کدوم رشته هان دقیقا 

میتونی پرس و جو کنی 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
عزیزم من معدل کلم ۱۸ و کتبی نهاییم ۱۵ قبولم میکنن؟ چون میگن شرط معدل داره

من همچین چیزی نشنیدم راستش 

ی راست رفتم ثبت ناممو کردم.شما هم برو بهتون توضیح میدن

مرسی گلم

💋