الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گرفتگی های قبل پریودم داشتی مثلا شکمت تیر نمیکشید فکرکنی میخوای پریود بشی؟
علایم پریود داشتم مثل هرماه حتی به خودم میگفتم امید نداشته باشی ها باردار نیستی چون هر ماه ۴ روز مینداختم جلو لک میدیدم چهار روز مونده بود لک نداشتم ولی همون علایم همیشه گی رو داشتم فقط بلند شدنی و نشستنی شکمم تیر می کشید و درد داشتم اسهال بودم و زود گشنه میشدم و زود سیر میشدم همین یه روز به موعدم بیبی زدم حاله انداخت انشالله شما هم این ماه بارداری 🥰🥰
علایم پریود داشتم مثل هرماه حتی به خودم میگفتم امید نداشته باشی ها باردار نیستی چون هر ماه ۴ روز مین ...
عزیزم مبارکت باشه من علائم گوارشی ندارم ولی منم زود گشنه میشم زودم سیر میشم ضعف بدنمو میگیره دست وپام سست میشه علائم پریودیم دارم ولی مثل هرماه لکه نمیبینم.
یعنی میشه منم باردار باشم خودم فقط به خودم میگم باز توهم زدی و جرات نمیکنم زود بی بی چک استفاده کنم
در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست