2777
2789
عنوان

علایم بارداری قبل پریود

222 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من همیشه چند روز مونده به پریودم لکه بینی داشتم

این بارفعلا ندارم

بنظرتون باردارشدم؟ 

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

حدود چهار روزم هست که دل دردای پریود رو مثل هرماه ولی خیلی کمتر دارم

بنظرتون باردارم؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما چند روز قبل پری همیشه لک میدیدم این ماه نداشتم خدارو شکر بیبی مثبت شد انشالله که بارداری ...

ای خدااااا یعنی میشه منم لیاقت مادرشدن پیدا کنم

خوشبحالت مبارک باشه😘

منم مثل شما چند روز قبل پری همیشه لک میدیدم این ماه نداشتم خدارو شکر بیبی مثبت شد انشالله که بارداری ...

گرفتگی های قبل پریودم داشتی

مثلا شکمت تیر نمیکشید فکرکنی میخوای پریود بشی؟

گرفتگی های قبل پریودم داشتی مثلا شکمت تیر نمیکشید فکرکنی میخوای پریود بشی؟

علایم پریود داشتم مثل هرماه حتی به خودم میگفتم امید نداشته باشی ها باردار نیستی چون هر ماه ۴ روز مینداختم جلو لک میدیدم چهار روز مونده بود لک نداشتم ولی همون علایم همیشه گی رو داشتم فقط بلند شدنی و نشستنی شکمم تیر می کشید و درد داشتم اسهال بودم و زود گشنه میشدم و زود سیر میشدم همین یه روز به موعدم بیبی زدم حاله انداخت انشالله شما هم این ماه بارداری 🥰🥰

علایم پریود داشتم مثل هرماه حتی به خودم میگفتم امید نداشته باشی ها باردار نیستی چون هر ماه ۴ روز مین ...

عزیزم مبارکت باشه من علائم گوارشی ندارم ولی منم زود گشنه میشم زودم سیر میشم ضعف بدنمو میگیره  دست وپام سست میشه علائم پریودیم دارم ولی مثل هرماه لکه نمیبینم.

یعنی میشه منم باردار باشم  خودم فقط به خودم میگم باز توهم زدی و جرات نمیکنم زود بی بی چک استفاده کنم

ممنون گلم موعدت کیه ؟ انشالله بارداری . چند وقته اقدام کردی ؟

ماه قبل پنجم شدم

ولی همیشه عادتم اینجوری بود که دو روز زودتر میشدم وقبلشم حتما لکه بینی داشتم فعلا که خبری ازلکه بینی نیست

دوماه اقدام کردم

ممنون گلم موعدت کیه ؟ انشالله بارداری . چند وقته اقدام کردی ؟

مثلا اگه ماه قبل پنجم شده باشم

مدلم اینجوریه که از چهار روز زودتر لکه میبینم

و بعدشم دو روزم زودتر پریودم  جاری میشه  یعنی این ماه سوم باید بشم

اینماه لکه بینی نداشتم فعلا.تا ببینم پریود میشم یانه

انشالله که نینی تو دلته😍😍

مرسی ولی الان یه ترشح قهوه ای ازم اومد

همون لکه بینی لعنتی😢