2777
2789
عنوان

پس انداز

234 بازدید | 10 پست

سلام من شاغلم و سال ۹۴ عروسی کردیم.الان با توجه به شاغل بودنم دوس دارم تو دکوراسیون خونه یه تغییراتی انجام بدم ولی از یه طرفم میگه گرونیه بذار پس انداز کنم.شما جای من باشین کدومو انتخاب میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این پس اندازای یه قرون دوزاری ادم به جایی نمیرسه واسه روحیت و دوست داشتنت خرج کن 

سن که بره بالا دیگه اشتیاقی نمیمونه واسه این کارا 

البته یکمم پس انداز داشته باش که فردا روزی دستت جلوی کسی دراز نشه

اگه واقعا لازمه که دکوراسیون رو تغییر بدم حتما این کارو انجام میدم اگه نه پس انداز می کنم 

خونه دارین؟ 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
اگه واقعا لازمه که دکوراسیون رو تغییر بدم حتما این کارو انجام میدم اگه نه پس انداز می کنم  خون ...

خونه ماشین داریم.باغ هم داریم ولی میگم پسرم رو میذارم سر کار میرم لااقل یه پس انداز واسه خودم داشته باشم.

خونه ماشین داریم.باغ هم داریم ولی میگم پسرم رو میذارم سر کار میرم لااقل یه پس انداز واسه خودم داشته ...

خداروشکر 

اره حتما پس انداز کن اگه وضع مالیتون خوبه چرا بیشتر واسه خودتو پسرت وقت نمیذاری؟ 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖