2777
2789
عنوان

توده در روده برای کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغریش مورد نداره حتی با از دست دادن کلیش هم مشکل ندارم فقط میخام خوب بشه درد نکشه نگه آب میخام و نت ...

عزیزم تحمل کن انشاالله تا چن روز دیگه خوب میشه نگران نباش درسته کوچولو هست ولی درمان میشه 

براش آیت الکرسی و صلوات میفرستم 

عزیزم تحمل کن انشاالله تا چن روز دیگه خوب میشه نگران نباش درسته کوچولو هست ولی درمان میشه  برا ...

انشاالله 🙏😔 مرسی عزیزم خدا بچه هات و برات حفظ کنه از خدا هیچی نمیخام فقط بچم خوب بشه بعد تموم درد و مرض عالم و ب من بده بخدا راضیم 

انشاالله 🙏😔 مرسی عزیزم خدا بچه هات و برات حفظ کنه از خدا هیچی نمیخام فقط بچم خوب بشه بعد تموم درد ...

خداانشاالله زود شفا بده فقط خودت رو قوی کن کوچولوت به مامان قوی نیاز داره .توکل کن به خدا قرآن بخون تا یک هفته دیگه کامل خوب میشه

خداانشاالله زود شفا بده فقط خودت رو قوی کن کوچولوت به مامان قوی نیاز داره .توکل کن به خدا قرآن بخون ...

انشاالله خدا از دهنت بشنوه مرسی عزیزم از دلداریت 😘😘

خیلی میترسم ،بچم خیلی صبور تحمل داره با سن کمش میترسم درمان نشه 😔😔

سلام خوب هستید جواب پاتولوژی دخترتون اومد ،چقدر عجیب این مشکل روده اصلا برای کودکان در این سن شایع نیست دکر چی گفت؟

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
سلام خوب هستید جواب پاتولوژی دخترتون اومد ،چقدر عجیب این مشکل روده اصلا برای کودکان در این سن شایع ن ...

سلام عزیزم نه هنوز نیومده دوشنبه سه شنبه هفته آینده میاد 😔😔نمی‌دونم والا اول تومور کلیه رو گرفته بوده بعد روده رو ها 🥺🥺