2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اول زندگی دروغ گفته یعنی بعدا نمیگه

دروغ نگفته

فقط بهت نگفته اون موضوع رو

شاید گفته ناراحت میشی دلت میشکنه واینا

اصلا ب روش نیار

وقتی دونفری نشستین پای صحبت موضوع رو نگو اما بهش بگو خودت میدونی ک چقدر واست ارزش میدم ودوستت دارم تو هم بخوای محبتت رو نشونم بدی من ب کارایی مثل پنهون کاری بی نظافتی و...اینا حساسم این کارا رو انجام نده بذار زندگیمون واسه هم مثل بهشت شه.ب خدا محبت کنی محبت می بینی .گیر زیادی دادن سردی میاره.زندگی قبلی گذشت آینده رو بساز

دروغ نگفته فقط بهت نگفته اون موضوع رو شاید گفته ناراحت میشی دلت میشکنه واینا اصلا ب روش نیار وقت ...

خیلی ممنونم خواهر خدا اجرت بده که کمکم کردی دلم آروم شد

شما زن و شوهرین.مکمل هم هستین.برای هم زندونی گیر نیاوردین ک تو اسیر دست اون بشی اون اسیر دست تو.زندگی خیلی فراتر از این هاست الان نمیفهمی رفته رفته تجربه ات میره بالا.اما کاش گونه ای رفتار کنی ک بعدا نگی ای کاش اونکارو میکردم یا نمیکردم.مردها زود رام محبت میشن.دوس دارن ازشون تعریف وتمجید بشه.فقط یکمی سیاست ب خرج بده.حوصله کن

خیلی ممنونم خواهر خدا اجرت بده که کمکم کردی دلم آروم شد

چون دوست دارم بگم از تجربه هایی ک تو این سالها بدست آوردم.خیالت راحت اون دوستت داره پس زندگیت رو کامل کن خوش باش عزیزم دنیا ارزش زهر کردن زندگی ب همو نداره.ی لحظه فکر کن خدایی نکرده نباشه.ببین چقدر ناراحت میشی.پس تا کنارته همو دوست داشته باشین

چون دوست دارم بگم از تجربه هایی ک تو این سالها بدست آوردم.خیالت راحت اون دوستت داره پس زندگیت رو کام ...

مرسی گلم من سعی مکنم زندگیمو بسازم نه خراب کنم

ازش می‌پرسیدم چرا جدا شده و... با زن قبلیشم حرف میزدم و از اونم دلیل جدایی رو می‌پرسیدم... بعد راجع به ادامه دادن به رابطه ام با اون آقا فکر میکردم...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
میخام بیخیال شم

بهتره علت جدایی رو بپرسی... حداقل از زن سابقش، ممکنه مشکل جدی بوده باشه و تو هم بعدا به دلیل همون مشکل جدی مجبور به جدایی بشی... جدایی توی عقد بهتر از جداشدن بعد ازدواج با یه بچست... اگر هم مشکل جدی نبوده باشه که خیالت راحت میشه و چیزی از دست نمیدی...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
مرسی گلم من سعی مکنم زندگیمو بسازم نه خراب کنم

عزیز جان، سعی کن اول مطمئن بشی جایی که داری زندگیتو روش میسازی جای درستیه... بعدشم خشت اول رو کج نگذار که تا آخر، دیوار زندگیت کج میره بالا...