2777
2789

سلام دیشب تپش قلب شدید گرفتم یهو و ضربان قلبم خیلی تند بود با دستگاه اندازه گرفتیم 227 بود!! قفسه سینه م هم درد میکرد و خیس عرق شده بودم

رفتیم اورژانس بیمارستان خصوصی فشارم چک کردن 9 روی 6 بود.. ضربانم هم مثل خونه بود.. یه قرص پروپرانولول دادن خوردم و دراز کشیدم روی تخت آروم شد ضربانم و نوار قلب گرفتن اوکی بود گفتن بعدا برو دکتر قلب چک بشی.. 

همین!! 

حمله قلبی بود چی بود؟ علائمش از نت خوندم شبیه بود.. 

مسمومیت بارداری چی؟ چجوری مشخصه چی بوده 

دکترا خیلی بیخود شدن واقعا بیخود بود

الان میترسم برای بچه م.. 38 هفته ام و هفته بعد نوبت زایمانمه.. احساس می‌کنم حرکت هاش زیاد شده از دیشب چیکار کنم.. سونو برم چک کنه حله یا بازم دکتر بدرد نخور فقط پولشو میگیره و تمام

سونو برم مشکل باشه میفهمه؟ 

مسمومیت بارداری چجوری مشخص میشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم‌حتما باید باید بری متخصص قلب و عروق 

برم متخصص قلب بازم نوار و اکو میگیره تمام یا میفهمه دیشب حمله قلبی بوده یا نه؟ 

بخدا انقدر از دکتر و بیمارستان میترسم همه سرفه میکنن خیلی افتضاح شده 

ممکنه حمله بود 

در طول روز احساس خفگی 

کشیدگی و درد ب سمت وضت و اینا نداری؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان میترسم برای بچه م.. 38 هفته ام و هفته بعد نوبت زایمانمه.. احساس می‌کنم حرکت هاش زیاد شده از دیش ...

به نظرم اول ارامشتو حفظ کن اصلا استرس ب خودت وارد نکن استرس باعث همه چیز میشه حرکات ورزشی اهسته انجام بده خلاصع حالتو خوب کن با هرچی میشه انشاالله ک چیزی نیست 

ممکنه حمله بود  در طول روز احساس خفگی  کشیدگی و درد ب سمت وضت و اینا نداری؟

نه فقط حالت تهوع و سردرد داشتم شب قبل اینکه اینجوری بشم.. چجوری مشخص میشه حمله بوده؟ 

استرس دارم اینجور موقع ها باید چیکار کرد.. خونمون شهرستانه بیمارستان درست حسابی اطرافمون نداریم کارشون در همون حده که گفتم :((

نه فقط حالت تهوع و سردرد داشتم شب قبل اینکه اینجوری بشم.. چجوری مشخص میشه حمله بوده؟  استرس دا ...

باید بری پیش متخصص

چون ناگهانی بود بود فقط ی احتمالع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تپش قلب 

ترس و اضطراب ناگهانی

لرز یا احساس گرمای خیلی زیاااد

تهوع

کرختی بیشتر درساق پا

گزگز دستوپا

اینهارو نداری؟؟؟

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

به نظر من اول برو وضعیت بچه رو چک کن 

ضربان قلب و سونو واسه بچه اگر مشکلی نبود دیگه نرو بیمارستان تا بعد زایمان

بعد برو پیگیری شرایط خودت که ان شاء الله هیچ مشکلی نیست گلم

شاید استرس زایمان بوده؟ 

بار اولته؟ 

من مامانم، میخوام مامان تر بشم! 
نه فقط حالت تهوع و سردرد داشتم شب قبل اینکه اینجوری بشم.. چجوری مشخص میشه حمله بوده؟  استرس دا ...

احتمالا اکسیژن خونت پایین اومده اینجوری شدی 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
به نظر من اول برو وضعیت بچه رو چک کن  ضربان قلب و سونو واسه بچه اگر مشکلی نبود دیگه نرو بیمارس ...

استرس زایمان نداشتم و دراز کشیده بودم کلیپ میدیدم دیشب یهو اینجوری شد 

آره امروز میرم برای بچه میترسم دقیقه نود مشکلی براش پیش بیاد، هرچند دیگه حالم از دکترای بیسواد بهم میخوره و اعتماد ندارم اصلا اهمیت نمیدن ولی بازم پناه بر خدا.. چک کنم از هیچی بهتره 

ممنون از راهنماییتون