2777
2789

سلام خانوما لطفاً لطفاً دعا کنید به حاجتم برسم همسری حرفامو گوش کنه هرکس دعا کرد لایک کنه تا براش صلوات بفرستم ممنونم 

چی هست مشکلتون

بعد مدتها می‌خوایم ماشین بخریم میخواد بزنه به اسم مادرش میگه منو تو ثبت نامی بنویسیم مادرش آدم خوبی نیست تو دوران عقدمون حتی منو که دختر داداشش بودم از خونشون بیرون کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت فقط این بود اصرار داشتی که بگی سن کم خوبه 

حتی دکتر هلاکویی که چندبرابر منوتو سواد داره گفته چنین کاری درست نیس بعد شما میای ۱۴۰۰ سال قبل دوره ای که باشتر میرفتن میمومدن مثال میزنی

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
علت فقط این بود اصرار داشتی که بگی سن کم خوبه  حتی دکتر هلاکویی که چندبرابر منوتو سواد داره گف ...

من نگفتم سن کم خوبه گفتم هر کسی تو یه سنی آمادگی اذدواج داره یکی سی سالگی یکی پانزده سالگی